Azmodan

Talent Build of the Week: Azmodan

Миналата седмица представихме три talent build-а за Nazeebo. Тази седмица продължаваме с два talent build-а за един от най-мразените specialist герои, а именно – Azmodan. Той е ranged specialist герой в Heroes of the Storm и е от вселената на Diablo. Това е третият ни talent build за герой от вселената на Diablo. Той се отличава с относително голям брой жизнени точки за range герой, а също и с доста големи размери. Може да бъде изключително полезен на своя отбор с възможности си за split push и експлозивни щети.

Azmodan като герой в Heroes of the Storm

Azmodan е един от най-лесните за научаване герои в Heroes of the Storm. Той е особено подходящ на големи карти с три линии, като Battlefield of Eternity, Cursed Hollow, Infernal Shrines, Warhead Junction, Towers of Doom, Blackheart’s Bay, Sky Temple и Garden of Terror.

Специалитетът му („D“) се казва General of HellAzmodan призовава генерал от ада, който подсилва вашите minion-и и наемници в близост до него. Първото умение на Azmodan („Q“) се казва Globe of Annihilation и позволява на Azmodan да замеря противниците с огнени топки! Колко яко е това?! Второто му умение („W“) се нарича Summon Demon Warrior и позволява призоваването на малък демон, който се бие заедно с вашите minion-и и наемници, подобно на General of Hell. Третото умение на Azmodan се казва All Shall Burn и противно на името си, фокусира огнен лъч върху един противник за неопределено време.

Първият му Ultimate се нарича Demonic Invasion и позволява на Azmodan да призове демони от ада. Те падат върху определена зона и се бият с всичко по пътя до притовниковото ядро! Изключено ефективни са срещу вражеските укрепления.

Вторият Ultimate се казва Black Pool и позволява на Azmodan да създаде черен кръг, който подсилва неговите умения, както и неговите собствени слуги – General of Hell и Demon Warrior.

Split push talent build

Този talent build превръща Azmodan в specialist, способен да нанесе достатъчно щети на противниците и същевременно да split push-ва.

Azmodan

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да удряте противникови герои с умението Globe of Annihilation, за да изпълните Quest-a възможно най-рано. В битка не влизате, освен по изключение. Имате всички нужни умения, за да се биете от разстояние! При всички положения не забравяйте, че Azmodan е много силен split pusher, така че основната ви цел е да срутите противниковите укрепления!

Azmodunk talent build

Този talent build превръща Azmodan в specialist, способен да нанесе огромни щети на противниците, като намалява способностите му за split push, но не ги елиминира. Този talent build е фокусиран върху „Q“ умението Globe of Annihilation.

Azmodan

Как да играем с този talent build?
Залагате на премерена игра – целта ви е да удряте противникови герои с умението Globe of Annihilation , за да изпълните Quest-a възможно най-рано. В битка се проявявате като истински баскетболист и бележите „тройки“ постоянно. Имате всички нужни умения, за да се биете от разстояние! Основната ви задача е да подпомагате вашият отбор в сраженията, но не забравяйте да пускате по една „топка“ и на другите линии, за да ги push-вате.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех и до нови срещи в Heroes of the Storm!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.