Artanis

Talent Build of the Week: Artanis

Миналата седмица представихме два talent build-а за Muradin. Тази седмица продължаваме с три talent build-а за Artanis. Той е melee warrior герой в Heroes of the Storm от вселената на StarCraft.

Artanis като герой в Heroes of the Storm

Това е един от трудните за игра герои в Heroes of the Storm. Той е особено подходящ за карти с много наемници и босове, като Battlefield of Eternity, Infernal Shrines, Cursed Hollow, Dragon Shire, Garden of Terror, Haunted Mines, Sky Temple и Tomb of the Spider Queen.

Специалитетът му („D“) се казва Shield Overload. Когато Artanis e под 75% жизнени точки, той получава щит за пет секунди. Този ефект се случва веднъж на 24 секунди, но всяка основна атака намалява времето с четири секунди.

  • Първото му умение („Q“), Blade Dash, позволява на Artanis да се придвижи напред и после назад, нанасяйки щети на всички противници в зоната на действие. Всеки ударен противник намалява времето за специалитета с една секунда, а всеки ударен герой – с две.
  • Второто му умение („W“) се казва Twin Blades и дава известна мобилност. То дава възможност на Artanis да нанесе експлозивни щети и да се придвижи към определен противник.
  • Третото умение („E“) се казва Phase Prism и позволява на Artanis да смени позицията си с друг герой. Умението може да се изпълнява по време на Blade Dash и дава страхотни възможности за преместване на противници. Комбинацията от тези две умения е много важна за добрата игра с героя, така че се старайте да бъдете успешни.

Първият му Ultimate е Suppression Pulse. Умението е глобално, нанася щети и има заслепяващ ефект за всички противници в зоната на действие за четири секунди.

Вторият Ultimate е Purifier Beam и отново е глобален. Умението позволява на Artanis да нанесе доста щети на противников герой. Всички противници в близост до него търпят щети.

Tanky Talent Build

Този talent build превръща Artanis в нелош танк срещу противници, които нямат много CC умения. Фокусът пада върху умението Twin Blades и талантите за специалитета.

Artanis

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра. Основната цел за изпълнение е поемане на щети за отбора. При всяка удобна ситуация поемате противниковите умения, предназначени за приятелските герои наоколо. Ако някой противников герой скочи на backline-a, бързо използвате умението Phase Prism, за да се смените с него. Artanis не е особено подвижен, така че не се опитвайте да гоните противници или да бягате от тях. Най-доброто, което може да направите, е да се биете.

Phase Prism Build

Този talent build превръща Artanis в добър герой срещу противници с намалена подвижност. Неговата цел е да повиши възможността на Artanis да премества противници в неблагоприятни за тях позиции. Фокусът пада върху умението Phase Prism и quest-a Seasoned Marksman на първо ниво.

Artanis

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да използвате комбото от Blade Dash и Phase Prism успешно при всяка възможност. Не забравяйте да изпълнявате и quest-a. Artanis не е особено подвижен, така че не се опитвайте да гоните противници или да бягате от тях. Най-доброто, което може да направите, е да се биете.

PvE Talent Build

Този talent build превръща Artanis в страхотен герой срещу противници като minion-и, наемници и босове. Целта тук е да се повиши възможността на Artanis да нанася много и експлозивни щети на противници, които не са герои. Фокусът пада върху умението Twin Blades и таланта на първо ниво – Amateur Opponent.

Artanis

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да побеждавате лагерите от наемници по картата. Не забравяйте да се биете и на линията, за да вземате опит за отбора. Винаги се включвайте в целите по картата и използвайте Twin Blades постоянно, за по-голям ефект. Отново припомням, че Artanis не е особено подвижен, така че не се опитвайте да гоните противници или да бягате от тях. Най-доброто, което може да направите, е да се биете.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех и до нови срещи в Heroes of the Storm!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.