Jurassic World: Fallen Kingdom

Първи трейлър на Jurassic World: Fallen Kingdom

След като цяла седмица ни дразниха с тийзъри, кратки клипчета и малки порцийки информация за филма, най-после при нас е първият трейлър на Jurassic World: Fallen Kingdom. Без да губим повече време, ето го и него:

Една от най-големите новини около „Jurassic World: Fallen Kingdom“ е завръщането на Джеф Голблум в ролята на Др. Иън Малкъм, който за последно видяхме в „Jurassic Park 2“. Освен него, във филма ще се завърнат и главните герои от предишния Jurassic World – Брайс Далас и Крис Прат.

Зад камерта ще застане Хуан Антонио Байона, a Колин Тревъроу, който режисира предишната част, този път ще се грижи само за сценария.

Ето какво сподели Брайс Далас за това, което можем да очакваме в новия филм:

Клеър (героинята на Брайс) е създала организация –  Dinosaur Protection Group – които се опитват да махнат динозаврите от острова. Тя се свързва с Оуен Грейди (героят на Крис Прат) за да го уведоми какво се случва.

А какво се случва в „“Jurassic World: Fallen Kingdom““? Oказва се, че островът, на който е бил построен парка в предния филм е реално… действащ вулкан. Който, както правят вулканите в киното, започва да изригва, заплашвайки да унищожи всичко, което има на острова.

Самите Клеър и Грейди уж бяха започнали нещо като връзка в края на Jurassic World. Но явно адреналинът от срещите с динозаврите е имал по-голямата заслуга за нея, понеже според Брайс:

Когато ги видите (техните герои) в началото на филма, ще разберете какво се е случило с тях. Но това няма да е това, което най-вероятно очаквате.

Драматични любовни истории на фона на избухващ вулкан на остров, пълен с динозаври. Според нас, можеше и да ни спестят любовната драма, но дори и да е налице, фактът, че има динозаври и вулкани, е достатъчен, за да отидем до киносалона. И „The Goldblum„:

the goldblum

A освен самия трейлър, препоръчваме ви и този мини тийзър, който не разкрива нищо за филма, но има магии и котка в динозавърски костюм:

Jurassic World: Fallen Kingdom излиза по кината на 22 юни, 2018.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.