Hitman

Следващата мишена на Hitman идва на 07.06

Всички помним един плешив пичага с баркод на тила. Дали сте чели за него в книга, виждали сте го във филм или сте убивали с него в игра, няма значение – важното е, че знаете за кого говорим – Agent 47 или Hitman. Вчера вечерта получихме слаб лъч светлина, сочещ към датата на трейлъра, а тя е 7-ми юни или вдруги ден. Сиреч, от Warner Bros не успяха да дочакат Е3.

Hitman идва – 07.06.2018

В официалната страница на играта Hitman в Twitter се появи кратък клип, който представлява някакъв вид система, за която достъпът е отказан до 07.06.2018. Еми, по-ясно не можем да го обясним, затова ви го показваме, вие вижте за какво иде реч:

https://twitter.com/Hitman/status/1003667740857491456

72 часа до… нещо

Друг клип е вторият хинт, който имаме. Той беше качен в офицалния акаунт на Warner Bros в YouTube и споделен във всичките им профили в социалните мрежи, както и в техният сайт. В клипа виждаме състезателна кола, чийто спонсор е фирмата Hamsun. Това е нефтена компания, която неведнъж сме виждали във франчайза Hitman. С този клип се поставя началото на обратно броене, започващо от 72 часа.

В интерес на истината това е, което можем да представим като информация засега. Слухове има много, но няма да ви ги изброяваме, за да избегнем подхранването на напразни надежди. Ще почакаме още два дни, за да видим какво ще се случи на 7-ми.

Ако си спомняте нашата статия за безплатните игри за Xbox, то сигурно сте чели и за миналата игра от поредицата. Ако не сте, можете да я видите тук. Това беше всичко, което знаем. Честно да си кажем – нямаме представа какво да очакваме от новата Hitman игра.

Ако искате да сте в крак с още актуална информация и интересни статии от света на гейминга – следете нашия сайт и посетете нашата официална фейсбук група – Гейминг Зона. А междувременно – оставете ни коментар с вашите очаквания за новия Hitman.

 

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?