Forza Horizon 4 – Какво знаем за нея?

С пускането на първата Forza Horizon през 2012 година, Microsoft постави началото на традиция, която се следва вече пет години. А тя е именно двата вида игри да се пускат в две следователни години. През 2017 получихме Forza Motorsport 7, значи сега e време Horizon 4 да види бял свят, или поне така се надяваме.

Все още няма нищо официално и информацията е малко, но това в никакъв случай не ни спира да си вдъхваме надежда за играта.

Release date

Horizon 4, както вече споменахме, все още не е официално обявена, така че точна дата все още нямаме. Очаква се обаче на конференцията E3 това да се случи, и ще разберем поне конкретен месец, в който да очакваме новата open world състезателна игра. Ако следваме предишните части от поредицата и техните release дати, то ще разберем, че най-вероятно можем да видим новата в края на годината.

Forza Gameplay

Най-големите слухове за Forza Horizon 4

Най-отдадените фенове на поредицата са открили един вид доказателство, че следващата част ще бъде с картата на Великобритания. Почвата на това предположение е последният ъпдейт на Motorsport 7, който показва съвсем малки промени. Сред тях са Великобритански знамена и скрити плакати на Aston Martin-а на Джеймс Бонд, както и типичното лондонско ретро такси.

Може да звучи като безпочвено предположение, но това не е точно така. Не трябва да забравяме – преди да бъде пусната на бял свят миналата част на Horizon (която е устроена в Австралия), в Motorsport 6 се появи същото нещо с типични австралийски коли.

Това, разбира се, не означава, че Horizon 4 задължително ще бъде устроена във Великобритания. Не означава дори, че емблематичните коли ще станат playable в Motorsport 7.

Шефът на Xbox за Испания и Португалия – Фернандо Делгадо, потвърди слуховете, че играта ще бъде официално обявена на Е3. Ето какво споделя той в интервю за испанския сайт Gamereactor:

Има много предположения къде ще бъде устроена новата Forza Horizon игра. Това ще бъде обявено по-късно – на Е3.

Forza Horizon

По-късно Xbox обяви, че казаното от Делгадо е само предположение, но на нас ни е ясно какво се е случило.

Както и по-рано казахме – информацията за новата Forza Horizon не е много, но това не ни пречи да включим въображението си. А вие какво искате да видите от новата част на поредицата? Кажете ни в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официална Фейсбук група – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?