система за видеонаблюдение Tenda K4W-3TC

Нова система за видеонаблюдение от Tenda – K4W-3TC

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на K4W-3TC – четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение.

Новата система за видеонаблюдение K4W-3TC е подходяща за приложение както в еднофамилни къщи, така и в заведения, магазини и офиси. Мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели.

Какво предлага новата система за видеонаблюдение Tenda K4W-3TC?

Независимият Wi-Fi чип на ниво рутер, двойните антени за усилване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda повишават стабилния и силен сигнал. Системата е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава през до 3 стени на закрито. Обновената 3MP (2304 x 1296) HD камера заснема ясно и деликатно изображение за наблюдение, като осигурява повече детайли и чисто ново визуално изживяване.

След като бъде включен, NVR автоматично търси, намира и добавя камери, без необходимост от допълнителни ръчни настройки. Въз основа на deep learning технологията за идентификация на изображения, камерите разпознават точно движението на фигурата. Останалите цели се филтрират, като по този начин значително се подобрява прецизността при алармиране.

Снабдена с два мощни прожектора и две инфрачервени светлини с високочувствителни сензори за изображение, новата система за видеонаблюдение Tenda K4W-3TC осигурява нощно виждане, което е добре осветено и в цвят. Системата предлага три налични режима – интелигентен, пълноцветен и черно-бял.

При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE. Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция.

Новата система за видеонаблюдение Tenda K4W-3TC се предлага на цена от около 330 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Tenda Technology е водещ доставчик на мрежови устройства, основана през 1999 г. Компанията предоставя достъпни и лесни за инсталиране решения за работа в мрежа, внедрявайки най-съвременните технологии и иновативни продукти.

Ако сте фенове на конкретния тип продукти, споделете с нас вашите впечатления от тях в коментар тук или пък в нашата група – Технологичното Общество на България

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.