вертикална ергономична мишка Lift

Новата вертикална ергономична мишка Lift на Logitech

Интуитивна безжична мишка, проектирана за по-малки ръце, изваяна за целодневен комфорт и налични в три красиви цвята и във версия за левичари

Logitech представи новата вертикална ергономична мишка Lift – безжична мишка, проектирана за комфорт на бюрото през целия ден. Възхитителният дизайн с естествени извивки пасва идеално на малки и средни по размер ръце и идва в три красиви цвята: розов, бял и графитен. В графитен цвят се предлага и версия за работещите с лява ръка на пазарите в Северна Америка и Европа.

вертикална ергономична мишка Lift

„Ергономията и комфорта играят съществена роля в общата кондиция на работното място,” каза Olessia Hageman, ръководител на отдела за ергономичен бизнес в Logitech. “Залагайки на философията, че когато се чувстваме по-добре, вършим нещата по-добре, създадохме Lift, за да помогне на хората да работят в комфорт с часове и да се чувстват по-добре в края на дългите дни на бюрото.”

Уникалността на новата вертикална ергономична мишка Lift

Lift е последното допълнение към Ergo серията на Logitech и подкрепя подхода на компанията към продуктовия дизайн и преживявания с фокус към хората и на базата на научни данни. Вертикалната ергономична мишка Lift е внимателно създадена след няколко кампании тестове с потребители, включително в Logitech Ergo Lab и носи знака на одобрение на водещи институции по ергономия.

Тази уникална мишка включва цял пакет от предимства и предлага върхова продуктивност в компактен дизайн, за да осигури изключителен комфорт на бюрото. Меките гумени захвати на Lift и уютната подложка за отмора на палеца поддържат малките ръце в комфортна позиция в продължение на часове. 57-градусовият вертикален дизайн дава на потребителите, използващи дясна и лява ръка, релаксиращ захват и отнема напрежението от китката, докато позволява по-естествена поза на долната част на ръката.

Тихото магнитно колелце SmartWheel предлага едновременно скорост и прецизност за точни редакции ред по ред или бързо скролиране през документи. Lift може да бъде свързана мигновено и безжично с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS и Android операционни системи посредством Bluetooth® Low Energy или сигурния USB приемник Logi Bolt. С помощта на Logitech Flow потребителите могат да поддържат фокуса си през целия ден и с лекота да управляват прехвърлянето на информация между 3 устройства с различни операционни системи.

вертикална ергономична мишка Lift

Дизайн и устойчивост на новата вертикална ергономична мишка Lift

Устойчивият дизайн на Lift също е форма на избор, от който ще се чувствате по-добре. В Logitech продуктите са проектирани да осигурят чудесно потребителско преживяване и да намалят до минимум отпечатъка върху околната среда и затова част от пластмасовите части на Lift са изработени от рециклирана пластмаса (PCR) – 70% за графитената и 54% за розовата и бялата. PCR програмата на Logitech подсилва намерението на марката да проектира за устойчивост и да гарантира, че пластмасите от потребителските устройства получават втори живот след като спрат да бъдат използвани.

Актуалните инициативи за увеличаване на мащаба на тази стратегия означават, че около 65% мишките и клавиатурите в обширното портфолио на Logitech включват някаква част PCR пластмаси и новите продукти също ще използват такива, където е възможно. Всички продукти на Logitech, включително Lift, са сертифицирани като въглеродно неутрални. Когато потребителите купуват продукти на Logitech, въглеродният отпечатък на този продукти е намален до нула чрез подкрепа на лесовъдство, възобновяеми източници и общества за предпазване на климата, които намаляват въглеродните отпадъци.

Цена и наличност

Вертикалната ергономична мишка Lift ще бъде налична през април 2022 г. на Logitech.com, а до няколко дни и в ритейл веригите в страната. Препоръчителната крайна цена на мишката Lift е 150 лв. с ДДС. Lift for Business също ще бъде налична за покупка през глобалния уебсайт. Моля, свържете се с вашия локален търговец или посетете Logitech.com/workdesk.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones, Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Споделете Вашето мнение за новата вертикална ергономична мишка Lift на Logitech в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.