Сериалите тази седмица, нов сериал - Still Star - Crossed

Сериалите тази седмица (29 май – 4 юни 2017 г.)

Хубавото на сериалите е, че обхващат всякакъв жанр и всеки може избере подходящ според интересите и предпочитанията си. Сериалите тази седмица дават точно такова разнообразие от теми като политика, секс, интриги, предателство, престъпност и битки.

30 май

Still Star – Crossed, Сезон 1 Нов

Новата трилър-драма стартира по ABC на 30 май. Сериалът ще започне оттам, където класическата история за Ромео и Жулиета приключва. Отново ще има дворцови интриги и предателства, както и постоянна вражда между фамилиите Монтеки и Капулети.

House of Cards, Сезон 5

https://www.youtube.com/watch?v=sU9QTLXYCCc

В живота неизменно присъстват алчността и сексът. Обаче когато са намесени политика и корупция, това води до шоуто „Картонени кули“. Историята се развива в столицата на САЩ в днешни дни. В пети сезон ще сме свидетели на нова политическа ера, където некомпетентността ще присъства в пълна степен. В тази среда Франк Ъндърууд изведнъж започва да изглежда твърде умен, разумен и привлекателен, за да отговаря за Щатите.

31 май

Animal Kingdom, Сезон 2

Сериалът е създаден по австралийския филм от 2010 година, носещ същото заглавие. Разказва се за 17 годишния Джошуа, който е принуден да заживее с баба си и нейната престъпна фамилия Кодис в Южна Калифорния, след като майка му умира от свръхдоза. Кодис са замесени във всичко, което може да донесе пари – пивоварни, военни бази, камиони за храна, нищо не е защитено. Става ясно от какво се е опитвала да го предпази. В сезон 2 структурата на властта се обръща, защото момчетата започват да се бунтуват срещу Смърф. Все още не е ясно каква ще бъде новата йерархия, докато междувременно всички започват работа на нископлатени работни места.

1 юни

Kingdom, Сезон 3

https://www.youtube.com/watch?v=hBSTFIR70PI

Още едно кралство, този път от спортен характер в света на ММА – смесените бойни изкуства. Действието се развива във Венеция Бийч, Калифорния, и отново се върти около семейство. Нареждат го наравно с Bloodline. Третият сезон ще е последен за шоуто. Във втори сезон Раян възвърна колана си от Джей, Кристина пристъпи към оправяне на взаимоотношенията си с по-големия си син. В трети сезон зрителите ще разберат дали в битката ще има още една Джей-Раян битка.

Това е от света на сериалите тази седмица. Ще се радваме на вашите коментари. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.