Сериалите тази седмица - 22 - 28 май 2017 г.

Сериалите тази седмица (22-28 май 2017 г.)

Майк Тайсън и Кими Шмид ни разведриха предната седемдневка. Сериалите тази седмица са в доста по-черни, трилърски и криминални краски. Началото на седмицата ще ни спре дъха с дългоочаквания нов сезон на Twin Peaks, преминава през съдебна драма и детективска кримка, но краят определено ще бъде кървав с Bloodline.

22 май

Twin Peaks, Сезон 3

Всички помним шокиращия сериал Twin Peaks за един отчаян баща, оплакващ убитата си дъщеря Лора Палмър, и за полицай Дейл Купър, тръгнал по следите на убиеца, който след всяка следваща жертва разкрива буква от името си – Боб. Всяка серия очаквахме със затаен дъх и дори си купихме дневниците на героите, за да ги прочетем. Но след като се разбра кой е убиецът, се оказа, че това е зъл дух, обсебил самия баща на първата жертва. Разбира се, очаквахме с нетърпение продължението, защото този зъл дух се всели след това в полицая. Е, най-после започва очакваното развитие на историята. Сериалът дебютира на 8 април 1990 г. и имаше 30 милиона зрители на малкия екран. Вторият сезон приключи през 1991 г. Изминали са 25 години и все още душата на агент Купър е заключена в Черната ложа, където го видяхме последния път, посетен от самата Лора Палмър, която се опитваше да го предупреди за наближаващата опасност. В Италия сериалът излезе няколко дни по-рано и вече има хубави отзиви.

25 май

Janet King, Сезон 3

Това е австралийска правна драма, в която Джанет Кинг е старши прокурор в отпуск по майчинство. След като се връща на работа, тя трябва да се заеме с дело срещу известен криминален следовател, който е обвинен в заговор и убийство. Случаят ще има неочаквани последици за съдебната система изобщо. В трети сезон Джанет ще работи в Националната криминална комисия, където ще разследва случай в професионалния спорт.

26 май

Private Eyes, Сезон 2

Мат Шейд е имал не толкова успешна кариера в професионалния хокей. Но сега му се отдава да промени живота си към по-добро – започва да работи заедно с частния детектив Анджи Евърет. Двамата стават чудесна комбина и заедно с разгадаването на класни престъпления Мат има възможност да опознае повече себе си и да разбере какъв иска да бъде. Сериалът е създаден от Shelley Eriksen и Tim Kilby и е признат за един от сериалите с оригинален сценарий. Във втори сезон Шейд вече е пълноправен партньор на Анджи и иска да разрасне агенцията, докато самотният вълк Анджи явно не е готова за това. Едно обаче е очевидно – контрастните им умения им помагат за разкриване на случаите, върху които работят.

Bloodline, Сезон 3

Смятате ли, че вашият дом е ваша крепост и че семейството трябва да се поддържа? Вероятно всеки смята така, но естествено, има и изключения. Bloodline е един от тези случаи, където семейството се обръща срещу теб или по-скоро обратното – най-големият брат (който е черната овца на това семейство) се завръща у дома и започва да разкрива всички тайни и кирливите ризи на другите си вече пораснали братя. Един разтърсващ психотрилър, който си заслужава гледането. Трети сезон е и последен, но изпълнен с повече кръв и насилие.

Сериалите тази седмица определено радват окото и ще има доста изненади в тяхното развитие. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.