сериалите тази седмица
DARK series 2017, Netflix

Сериалите тази седмица (27 ноември – 3 декември 2017 г.)

И започна декември! Обаче изобщо не можем да усетим, че е зимен месец. Отново стана топло и се чудим какви дрехи да облечем. Повече ни е до разходки, отколкото да се затворим да гледаме филми. Но все пак ще ви предложим няколко заглавия, които не са за изпускане. Сериалите тази седмица ни представят само силни предложения с висок рейтинг, два от които нови, както и Викинги, които ни зарадваха с пети сезон.

30 декември

The Marvelous Mrs Maisel, Сезон 1 Нов

IMDB (8,9/10)

Годината е 1958 и Мириам „Midge“ има всичко, което някога е искала – перфектен съпруг, деца, апартамент. Но животът й претърпява обрат и тя открива, че има незнаен дотогава талант, който ще я отведе от комедийните клубове на Гринуич до място в шоуто на Джони Карсън.

Vikings, Сезон 5

IMDB (8,6/10)

„Викинги“ разказва за Рагнар Лотброк – най-великият герой на своето време. Историята се върти около неговите приятели-викинги, възхода на неговото семейство, действията на враговете му и неговото избиране за крал на всички викингски племена. Рагнар е толкова смел на бойното поле, че започват да го смятат за потомък на Один – богът-баща на всички други. Пети сезон ще бъде 20 серии, като канал History вече е поръчал и 20 епизода за 6-ти сезон.

1 декември

DARK, Сезон 1 Нов

IMDB (8,5/10)

Немска продукция по Netflix, която представлява семейна сага със свръхестествен обрат, построена в германски град, където изчезването на две малки деца разкрива връзките между четири семейства.

В сериалите тази седмица тръгва и 5-ти сезон на Agents of SHIELD на Marvel. Трета седмица подред гледаме техни екранизации – The Punisher и RunawaysСподелете кои от тях гледате.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.