Venom: Let There Be Carnage с първи трейлър

Преди близо три години излезе първата част на Venom. Sony поеха риск, който им се отплати, защото никой не очакваше, че филмът ще направи внушителните 856 милиона долара в боксофиса. Логично, от компанията решиха да направят продължение, като филмите се очаква да са три.

Втората част на филма се казва Venom: Let There Be Carnage (Венъм: Време е за Карнидж) и ще излезе в разпространение на Александра Филмс. Това е първият игрален филм, в който ще видим двамата комиксови врагове Венъм (Venom) и Карнидж (Carnage) да се изправят един срещу друг.

Първоначално Venom: Let There Be Carnage трябваше да излезе в кината през септември миналата година, но беше отложен вследствие на пандемията за юни тази година. Накрая все пак от Sony решиха да пуснат филма на 24.09.2021 г.

Venom: Let There Be Carnage – Първи трейлър

В началото на трйлъра виждаме една забавна сцена, в която Венъм е решил да се направи на кулинар, правейки закуска за домакина си.

След това се прехвърляме в лудницата Рейвънкрофт, където се срещаме с Уди Харелсън, който ще изиграе побъркания убиец Клетъс Касaди (Cletus Kasady). Виждаме как, по време на уж изпълняване на смъртната му присъда, нещо се обърква и на Клетъс му инжектират симбиот, който усилва насилническите му наклонности и съответно ще го направи много по-силен. Така Клетъс ще еволюира в Карнидж и тима Еди/Венъм са единствените, които могат да го спрат.

Екип зад кадър

Режисьор на филма е мултифункционалният Анди Съркис, който озвучи Ам-Гъл във фентъзи сагата Властелинът на Пръстените. Стажът му на режисьор може да е малък, но ще му се доверим и ще чакаме с нетърпение да видим какво ни е подготвил.

Сценарист е Кели Марсел, която писа сценария и на първия филм, като съвсем скоро предстои да видим и работата ѝ по писането на сценария на Круела.

Музиката във филма е дело на композитора Марко Белтрами, който има солиден опит с филми  като Заразно зло, Макс Пейн, Аз, роботът, Писък, Логън и други.

Venom: Let There Be Carnage – Описание

  • Жанр: Филм
  • Премиера: 24.09.2021г
  • Режисьор: Анди Съркис
  • Актьорски състав: Том Харди, Мишел Уилямс, Наоми Харис, Уди Харелсън, Рийд Скот, Стивън Греъм и други.
  • Сценарист: Кели Марсел
  • Музика: Марко Белтрами
  • IMDB

По-рано от Sony пуснаха и постер ,който може да видите по-долу.

Ще Ви държим в течение при всякакви новини, свързани с филма. А ако искате да получавате всякакви пресни и топли новини от света на киното, заповядайте в нашата фейбук група КиноЗона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Бисер Иванов