Godless series 2017

Сериалите тази седмица (20 – 26 ноември 2017 г.)

Вече е почти краят на ноември. Някак неусетно мина есента и дойде зимата. Все чакахме големите студове, които засега все още ни подминават. Някъде валя първи сняг, на други места – само повечко дъжд. Но въпреки това хората вече са настроени коледно. Черният петък беше чудесен повод да си купим нещо ново или да изпреварим коледната лудница за подаръци. Навън вече са сложили празничната украса и започваме да се настройваме отпускарски. Както обича да казва дядо ми още от сутринта: „И днеска мина“. А аз бих казала: „И тази година мина“. Намаляват излизащите шоута, но тук-там има нови заглавия. Сред сериалите тази седмица откриваме три нови заглавия, като едното отново е на Marvel, подобно на миналата седмица, когато излезе The Punisher.

22 ноември

Runaways, Сезон 1 – Нов

https://www.youtube.com/watch?v=plyJQG-nRN0

IMDB (7,4/10)

Поредицата на Marvel  разказва за група тийнейджъри, които откриват, че родителите им са суперзлодеи. Те решават да избягат от домовете си, за да предизвикат тяхната реакция и да открият тайната на своя произход.

Godless, Сезон 1 – Нов

https://www.youtube.com/watch?v=mMUiRYoc76A

IMDB (8,6/10)

Известният престъпник Франк Грифин и неговата банда разбойници тръгват на мисия за отмъщение срещу Рой Гуд, който е предал братството. Рой търси убежище при самонадеяната вдовица Алис Флетчър в изолирания миньорски град Ла Бел, НМ, управляван предимно от жени. Когато до градчето достига вестта, че Грифин е на път за там, жителите му се обединяват, за да се защитят от опасната банда.

23 ноември

She’s Gotta Have It, Сезон 1 – Нов

https://www.youtube.com/watch?v=whvPjWm7ZE0

IMDB (6,8/10)

Сериалът е базиран на първия игрален филм на Спайк Лий от 1986 година. Докато преди Лий е обичал черно-бялата инди класика, сега вдъхва нов живот на сюжета като актуализирана история на 21-ви век. Това е разказ за една жена на име Нола, която има трима любовници. Сериалът обхваща общо 5 часа за първи сезон с 10 епизода и включва някои съвсем нови движения от първоначалната екранизация. Критиците са на мнение, че трябва непременно да се гледа.

Винаги е вълнуващо, когато започваш нова поредица – като малка рожба, която наблюдаваш как расте и се развива. Ще се радваме да гледате сериалите тази седмица, както и да оставите коментари за тях под тази статия. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.