Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица (15-21 май 2017 г.)
сериалите тази седмица - 15-21 май 2017 г.

Сериалите тази седмица (15-21 май 2017 г.)

С втория сезон на Master of None преполовихме месец май и е време отново да обърнем внимание на сериалите тази седмица. Това са 3 заглавия, които отбелязват трети сезон. В първата половина от настоящата седемдневка можем да се посмеем с Майк Тайсън или да проследим живота на Кими Шмид. Но към края ще спасяваме човечеството от смъртоносен вирус с новия сезон на 12 маймуни.

15 май

Mike Tyson Mysteries, Сезон 3

Какво си мислите, когато чуете името Майк Тайсън – големият, именит, сериозен боксьор на ринга, един от известните имена в историята на бокса? А ако ви кажа, че всъщност Тайсън е анимационен герой, който с доведената си дъщеря, приятелски настроен призрак и гълъб алкохолик разкриват загадки, вероятно ще кажете, че се шегувам. Но точно това е историята в Mike Tyson Mysteries. В новия сезон на комедийния сериал Майк Тайсън отново ще разгадава мистерии, водейки борбата от боксовия ринг.

19 май

Unbreakable Kimmy Schmidt, Сезон 3

Момиче на име Кими е спасено от бункер под земята, където е прекарало последните 15 години. Сега следва да се адаптира към света отгоре и да посреща много предизвикателства по пътя си. За новия си живот тя решава да се премести в Ню Йорк. Там дели една квартира с Тит, с когото стават и приятели. Започва да работи като детегледачка за милионерската съпруга Жаклин Ворхийс и се опитва да дава най-доброто от себе си всеки ден. В новия сезон Кими Шмид ще завърши гимназия и ще отиде в колеж. Междувременно нейният съквартирант Тит ще се върне от круиз по актьорско майсторство и ще следим неговите междуличностни проблеми. А довереничката на Кими Лилиян също ще се раздели с приятеля си Робърт.

20 май

12 Monkeys, Сезон 3

И най-после дойде ред на смъртоносният вирус, който е опустошил Земята и много малко нейни жители са останали. Светът е мрачен и сив. Но надеждата се крие в затворника Джеймс Коул, който бива изпратен от 2043 в 2015 година с мисията да предотврати първоначалното пускане на вируса от терористична организация на име 12 маймуни. Този сериал се появява след успеха на филма от 1995 година, носещ същото заглавие. В настоящето Коул се присъединява към Д-р Райли и заедно с техните съюзници се отправят в преследване на армията на 12-те маймуни, но колкото повече се приближават до истината, толкова повече разбират, че последствията за историята на човечеството ще са смъртоносни. В трети сезон са изминали 3 години, откакто Коул е изпратен назад във времето, но все още не е спасил света. Така че ще се насладим на още зрелищни сцени.

Накратко, това са новостите от сериалите тази седмица. Надяваме се да Ви харесат. Ако смятате, че нещо сме пропуснали – не се колебайте да ни оставите коментар. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.