Arrowverce Crossover Event

DC Фенове, готови ли сте за кросоувър !?

Героите на DC отново ще се съюзят, за да се преборят със злото, в най-големия до сега кросоувър!

Кросоувърът, озаглавен „Кризата на Земя-Х“, ще започне този понеделник с новия епизод на Supergirl, ще продължи  с извънредно насрочен епизод на Стрелата, а големия финал ще видим в редовните епизоди на Светкавицата и Легендите на утрешния ден! О, да, съвсем правилно сте разбрали! „Кризата на Земя-Х“ ще продължи цели два дни и ще обхване четирите най-гледани сериала на The CW!

За разлика от предишните кросоувъри, където винаги знаехме кой сериал гледаме, тази година ни очаква един голям четиричасов филм! „Когато разговарях с един от продуцентите, той ми каза, че иска, когато зрителят пусне телевизора, да не може да разбере кой от четирите сериала гледа в момента, освен, разбира се, ако не знае техния ред на излъчване.“ – заяви Стивън Амел пред медиите.

Какво ще се случи?

„Кризата на Земя-Х“ ще започне с така дългоочакваната от феновете сватба на Бари Алън и Айрис, заради която цялата „гилдия“ супергерои се е събрала в църквата, но нещата ще излязат извън контрол още преди двамата влюбени да са казали своето заветно „Да“. В църквата нахлуват нацисти от Земя-Х и тя ще се превърне в бойно поле, в което най-обичаните супергерои – Стрелата, Светкавицата, Супергърл и Бялото Канарче, ще поведат своите отбори в нова битка за спасяването на света! Какъв по-добър начин да отпразнуваш първата брачна нощ, а Бари?

Ако всичко това не ви се стори достатъчно, то веднага си пуснете голямото промо по-долу и ни кажете в коментарите какви са вашите очаквания от кросоувър събитието на сезона!

https://www.youtube.com/watch?v=6T-jPN-VCoA

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов