Master of None

Сериалите тази седмица – Master of None (08-14 май 2017 г.)

Дойде време за поредната порция сериали за тази седмица. Този път той е един, но за сметка на това насладата ще е пълна.

Master of None, Сезон 2

https://www.youtube.com/watch?v=tGE-Mw-Yjsk

Започва втори сезон на Master of None. Шоуто е създадено от комикът Азис Ансари и Алън Янг, които също го и продуцират наред с Майкъл Шур, Дейв Беки и Дейвид Майнър. Азис Ансари пише и режисира сериала, като това е полу-автобиография, включваща някои собствени житейски преживявания.

Комедията е аплодирана от критиците и е обявена за една от 10-те най-добри програми на AFI за 2015 година. Проследява личния и професионален живот на Девън (Ансари играе себе си) – 30-годишен актьор в Ню Йорк, който се опитва да разрешава важни въпроси като това какво ще яде, а не толкова как ще му протече животът занапред. Но, разбира се, го вълнуват и други проблеми като имиграцията, положението на възрастните хора и все пак да не забравяме – къде да намери най-вкусната паста за вечеря.

Във втори сезон главният герой Дев се завръща в Ню Йорк след пътуване в Италия. Той ще се изправи пред различни предизвикателства като нови кариерни изяви в професионалния си живот, но и в личния – започване на взаимоотношения с човек, който означава много за него.

***

За сметка на малкото новоизлизащи сериали през втората седмица на май, доста сезони на шоута приключват през този период. Някои от тях са апокалиптичният The Last Man on Earth (Сезон 3), криминалният Criminal Minds (Сезон 12), историческият, свързан с бягство на група роби Underground (Сезон 2), забавният The Big Bang Theory (Сезон 10). Освен тях, още 11 други приключват сега – Billions, The Great Indoors, Superior Donuts, Kevin Can Wait, Black-ish, Mom, Chicago Med, Riverdale, Life in Pieces, The Catch, Hawaii Five-0, Sense8. Така че ако не ви е достатъчен само Master of None, а не сте гледали някои от гореизброените, може да ги прегледате. Ще ви разкажем малко повече за тях, когато излязат новите им сезони. А засега приятно гледане на сериалите тази седмица!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.