Сериалите тази седмица: Seven Seconds

Сериалите тази седмица (19.02 – 25.02.2018 г.)

Добре дошли отново в нашата рубрика „Сериалите тази седмица„!

Вече почти преполовихме „скучния“ февруари, когато всички телевизии са в застой и, честно казано, нямаме търпение да дойде март, когато отново ще имаме за какво да си говорим в нашата рубрика. За съжаление обаче, днес е само 19-ти февруари, но слава богу февруари е най-краткият месец в годината, и трябва да се примирим с факта, че отново имаме само три сериала, за които да ви разкажем:

Seven Seconds, Сезон 1 Нов

Напрежението между афро-американските граждани и местните ченгета в Джърси Сити ще се нажежи до червено, когато намират тялото на едно момче, убито от полицай.

** ЗАБЕЛЕЖКА:  Сериалът излиза този петък и всички серии ще бъдат качени наведнъж в платформата на Netflix. 

When Calls the Heart Сезон 5

Imdb 8.5/10

Вдъхновен от най-продаваната поредица книги за канадския Запад на авторката Джанет Оук, сериалът разказва завладяващата история на Елизабет Тачър, млада учителка, свикнала с живота си във висшето обществото, която започва работа в училището в Коал Вали, малко градче за добив на въглища, където животът е прост, но често изпълнен с предизвикателства.

Абигейл Стентън е съпруга и майка, чийто съпруг миньор току-що е бил убит при експлозия в мината, заедно с дузина други  негови колеги. Овдовелите жени смятат, че тяхната вяра в Бог е подложена на изпитание, когато се налага да заемат мястото на своите съпрузи в мината, за да могат да осигурят покрив над главите си.

Marcella Сезон 2

Imdb 7.4/10

Бившата детективка Марсела Баклан е съкрушена, когато съпругът ѝ напуска нея и двете ѝ деца. Той е юрисконсулт на DTG, строителна фирма, ефективно контролирана от семейство Гибсън.

Старши детектив в отдела по убийствата я информира за нерешен случай със сериен убиец отпреди 11 години, който изглежда отново е бил активен. Марчела е твърдо решена да го тикне зад решетките. Тя влиза в свят на онлайн запознанства, проституция и съмнителни сделки на работодателите на съпруга си, докато се опитва да спаси брака си.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново следващия понеделник, когато ни очакват още нови предложения за гледане! Ако сте разочаровани, че тази седмица сериалите са само три, то погледнете какво сте изпуснали в предишното издание на нашата рубрика . А ако не сте си харесали нищо за гледане, то допитайте се до нашата аудитория от кино и тв фенове, които ще ви дадат много предложения в нашата фейсбук група – КиноЗона!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Павел Миланов