Сериалите тази седмица - Lost in Space

Първият трейлър на новия Lost in Space е тук!

През 1965-та година на малкия екран се появи научно-фантастичният сериал Lost in Space. Класика, на която Netflix ще вдъхне нов живот на 13-ти април тази година, 53 години по-късно!

Тъкмо бяхме решили, че този римейк никога няма да се случи, тъй като за него се заговори още през 2015-та година, а оттогава – ни вест-ни кост! Но ето, че вчера Netflix ни зарадваха с този невероятен първи трейлър:

За какво става дума?

Действието на сериала се развива 30 години в близкото бъдеще, където колонизирането на космоса е реалност, а не мит. Животът на нашата планета вече не е безопазен, и семейство Робинсън са сред първите, избрани да потърсят място, на което да започнат нов живот в един по-добър свят.

Тяхната мисия се оказва доста по-трудна, след като корабът им се отклонява от курса си и се разбива на непозната планета.  Джон, Морийн, Джуди и Уил ще трябва да изградят нови съюзи и да работят заедно, за да оцелеят в опасна извънземна среда, на светлинни години от първоначалната им дестинация. Заедно със семейство Робинсън, на път да колонизират новата планета са още двама космически пътешественика. Това са харизматичният манипулатор д-р Смит и коварният, но очарователен Дон Уест.

В Lost in Space ще участват Тоби Стивънс (Black Sails) в ролята на капитан на експедицията и глава на семейството – Джак Робинсън; Моли Паркър в образа на Морийн Робинсън – брилянтен космически инжинер, който взима решението да изпрати семейството си в космоса; Тейлър Ръсел, Мина Съндуол и Максуел Дженкинс в ролята на техните три деца. В ролите на д-р Смит и Дон Уест ще влязат Паркър Поузи и Игнасио Серахио.

Вече нямаме търпение да видим какво са ни приготвили от Netflix, но ще трябва да почакаме още няколко месеца. Интересен факт е, че няколко късметлии вече са имали възможността да изгледат пилотния епизод. NASA излъчи пилотния епизод преди 12 дни в Международната космическа станция, за да могат астронавтите в космоса да го гледат през свободното си време.

***

Вие гледали ли сте оригиналната версия на Lost in Space? Какво мислите за сериала и новия римейк? Mожете да споделите с нас в коментарите или в нашата фейсбук група Кинозона! Ако не Ви се чака чак до април, за да гледате нещо ново, то разгледайте нашата рубрика сериалите тази седмица, където със сигурност ще откриете нещо по вкуса Ви!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов