HONOR Health

Приложението HONOR Health – Вашият универсален спътник за уелнес!

HONOR, глобалната технологична марка, представя актуализираното приложение HONOR Health. Създадено, за да вдъхнови по-здравословен начин на живот, приложението HONOR Health служи като персонализиран дигитален здравен дневник, предлагащо фитнес проследяване, съвети за здраве и безпроблемна съвместимост с Вашите преносими устройства – всичко това достъпно в рамките на един интерфейс.

Отключете вратата към персонализираното уелнес изживяване с едно докосване на екрана. Ето няколко акцента от функциите към по-добро здраве, които Ви очакват в приложението HONOR Health:

Насърчаване на баланса и облекчаване на стреса

Здравословният живот не се изчерпва само с физическо натоварване – качествената почивка и правилното менажиране на стреса също играят ключова роля. Приложението HONOR Health Ви насочва към балансиран начин на живот и предоставя средства за регулиране на дишането, облекчаване на стреса и насърчаване на спокойния сън.

Цялостен мониторинг на здравето 24/7

Искате ли да имате достъп до здравните си показатели по всяко време? Сдвоете приложението с преносимите устройства на HONOR. Прецизното здравно проследяване заедно със сигурното съхранение на Вашите здравни данни осигуряват цялостно, интелигентно и интегрирано решение за здраве и фитнес.

Вашият фитнес треньор по заявка

Нямате преносимо устройство за проследяване на здравните Ви показатели? Няма проблеми. Приложението HONOR Health е предназначено да превърне Вашия смартфон в личния Ви фитнес инструктор, пригоден за тренировки както на закрито, така и на открито, от бягане до колоездене. Безпроблемно проследявайте и регистрирайте показателите си по време на фитнес тренировки. Приложението HONOR Health е Вашият надежден здравен довереник, достъпно по всяко време и на всяко място.

А смартфонът HONOR 90 е идеалният партньор за приложението HONOR Health. Със своя лек и елегантен дизайн, той сякаш не е там. HONOR 90 позволява прецизно проследяване на здравните Ви показатели и плавно интегриране в ежедневните Ви дейности. Фитнес и естетика се съчетават естествено с дизайна на HONOR 90, улеснявайки Вашето уелнес пътешествие както никога досега.

HONOR Health

Независимо дали сте начинаещ в здравословния начин на живот или запален фитнес ентусиаст, приложението HONOR Health се грижи за Вас. Ще намерите приложението в HONOR App Market, Google Play Store или App Store (наличността може да варира според региона). Устройството и системата са без значение – Android или iOS, смартфон или PAD – приложението HONOR Health работи безпроблемно. Синхронизирането на Вашия HONOR Watch GS3 или Band 7 с приложението HONOR Health също е бързо и лесно.

Здравето е за тук и сега! Започнете от днес – впуснете се в едно вдъхновяващо пътешествие към по-здравословен начин на живот. Изтеглете приложението HONOR Health и поемете по своята персонализирана пътека на здравето. Вашите здравни цели никога не са били по-постижими!

За HONOR

HONOR е водещ световен производител на смарт устройства. Мисията на компанията е да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки чрез своите изключителни продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, HONOR се ангажира с разработването на технологии, които дават възможност на хората по целия свят да надхвърлят себе си, давайки им свободата да постигат и правят повече. Портфолиото на компанията се състои от иновативни, първокласни и надеждни продукти, които позволяват на потребителите да постигат по-добри версии на себе си. HONOR предлага висококачествени смартфони, таблети, лаптопи и преносими устройства, подходящи за всеки бюджет.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.