Asphalt 9: Legends

HONOR и Gameloft обединяват усилията си в Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваеми смартфони с адаптация към голям екран и подобрена резолюция при 120 кадъра в секунда

Глобалният технологичен бранд HONOR днес обяви партньорството си с гейминг експерта Gameloft, което оптимизира гейминг изживяването на сгъваемия PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. В резултат на това сътрудничество потребителите ще се насладят на нова версия на популярното заглавие Asphalt 9: Legends, в която играта е специално адаптирана към големите екрани на сгъваемите смартфони. Още повече, това е и глобалният дебют на геймплей със 120 кадъра в секунда при по-висока резолюция в категорията на сгъваемите устройства, което предоставя несравнимо гейминг изживяване, различно от всичко, виждано досега – истински напредък в екосистемата на сгъваемите смартфони, основан на сътрудничество и взаимни иновации.

„HONOR продължава да се утвърждава като ключов играч в екосистемата на сгъваемите смартфони с постоянния си ангажимент за развитие и затвърждаване на конкурентното си предимство чрез откритост и сътрудничество“, каза Фей Фанг, президент на продуктова линия в HONOR. „Най-новата ни колаборация с Gameloft за оптимизиране на гейминга на емблематичния ни сгъваем смартфон PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е доказателство за нашия ангажимент да създадем най-доброто изживяване в сгъваемите смартфони за потребителите на HONOR устройства. Чрез сътрудничество, което подобрява хардуерната и софтуерна интеграция при сгъваемите устройства, HONOR цели да създаде взаимноизгодна екосистема, която предоставя най-модерната технология на потребителите“.

„Предишният опит ни показва, че стремежът към тънък и лек дизайн при сгъваемите смартфони често е в ущърб на технологичната им производителност и графичен капацитет. Това води до празнина на пазара за създаване на по-модерни гейминг изживявания“, каза Хенри Пан, вицепрезидент на глобални разработки в Gameloft. „Сътрудничеството ни с HONOR съчетава опита ни в разработването на игри за мобилни устройства с опита на HONOR в безпроблемната интеграция на софтуер и хардуер в сгъваемите устройства. Резултатът е водещо в индустрията завладяващо изживяване с Asphalt 9: Legends за глобалните геймъри“.

Партньорството на HONOR с Gameloft

HONOR си партнира с Gameloft, за да оптимизира гейминг изживяването на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR и да стане първата компания в света, предлагаща геймплей със 120 кадъра в секунда на сгъваем смартфон с Asphalt 9: Legends. С тази кадрова честота мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, най-новите сезони на Asphalt 9: Legends, и превръща дрифта с луксозни автомобили под северното сияние в реалност. Това позволява и по-бързо време за реакция на състезателните геймъри, които искат да изпълняват каскади, да карат супер бързо и да профучават покрай конкурентите си по виртуално пресъздадените улици на различни градове по целия свят.

Asphalt 9: Legends

Чрез реконструиране на процеса на изобразяване при мобилните игри, използване на технология за замяна на шейдъри, преобразяване на физически текстури с базирана на графичен процесор технология за реконструкция на очертания и интегриране на възможностите за изобразяване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект, HONOR и Gameloft пресъздадоха Asphalt 9: Legends, за да предоставят на геймърите плавни, висококачествени изображения и ултрабързи времена за реакция, перфектно настроени към голям сгъваем екран за поглъщащо визуално и звуково изживяване.

Изцяло новото завладяващо игрово изживяване на голям екран представлява още една забележителна стъпка напред за HONOR в стремежа им да създадат взаимноизгодна екосистема и да се установят стабилно в челните редици на масовата интеграция на сгъваемите устройства за широката публика. Адаптирането на Asphalt 9: Legends към PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е пример за интердисциплинарна иновация и пример за това как и двете компании са заложили на откритостта и сътрудничеството, за да придвижат сферата на гейминга на сгъваеми смартфони напред. Успехът на това партньорство е поглед към бъдещето в софтуерната адаптация на екосистемата на сгъваемите смартфони.

Кога да очакваме оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Google Play за HONOR Magic V2 и PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR през февруари 2024 г. Всички потребители на серията HONOR Magic V2 ще имат възможността да се насладят на това надградено завладяващо игрово изживяване на сгъваем смартфон за първи път. HONOR Magic V2 е наличен в България на препоръчителна цена на дребно от 3599 лв. с ДДС с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни подробности относно глобалния дебют и цената на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.

За HONOR

HONOR е водещ световен производител на смарт устройства. Мисията на компанията е да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки чрез своите изключителни продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, HONOR се ангажира с разработването на технологии, които дават възможност на хората по целия свят да надхвърлят себе си, давайки им свободата да постигат и правят повече. Портфолиото на компанията се състои от иновативни, първокласни и надеждни продукти, които позволяват на потребителите да постигат по-добри версии на себе си. HONOR предлага висококачествени смартфони, таблети, лаптопи и преносими устройства, подходящи за всеки бюджет.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.