TicTac Data Recovery

TicTac Data Recovery партнира с Acronis, за да предпазва, оптимизира и защитава футболния клуб Panathinaikos

TicTac Data Recovery е най-новата компания, присъединила се към #CyberFit общността, подкрепяща партньорства със спортни отбори от световно ниво с цел киберзащита

TicTac Data Recovery има честта да се присъедини към програмата  #TeamUp на Acronis – едно изключително предложение за партньорите, желаещи да се присъединят към Acronis, глобалния лидер в киберзащитата, за да работят със спортни отбори от световно ниво, да предпазват данните на всички и да ги поддържат #CyberFit. Тази програма осигурява на TicTac Data Recovery ново ниво на обществена видимост и редица полезни придобивки – и в света на киберзащитата, и в света на спорта.

TicTac Data Recovery и футболния клуб Panathinaikos

TicTac Data Recovery се вълнува да е официален #TeamUp партньор на Acronis и няма търпение да навлезе в света на спорта, партнирайки си с Acronis, в подкрепа на спортни отбори по цял свят. Благодарение на партньорството, TicTac Data Recovery ще предоставя на футболния клуб Panathinaikos услуги по интеграция и поддръжка за услугите за бекъп, защита и възстановяване след авария от Acronis.

„Това партньорство определено ще донесе много нови възможности за всяка страна, участваща в него. Развълнуван съм, че сме част от проекта. Ние, в TicTac Cyber Security, не се задоволяваме с нищо друго, освен най-доброто, защото знаем, че Acronis предлага услуги, до чието ниво никой друг доставчик на решения не може да се доближи,” каза Панайотис Пиерос, управляващ директор на TicTac Cyber Security. „Напълно сме уверени, че това партньорство ще увеличи нашата обществена видимост, като в същото време ще помогне да запазим света малко по-безопасен.“

“Футболният клуб Panathinaikos обявява началото на сътрудничеството си с TicTac Data Recovery чрез програмата #TeamUp на Acronis. В рамките на партньорството, TicTac Data Recovery ще предоставя на Panathinaikos цялостна поддръжка за облачен бекъп, защита и възстановяване след бедствия от Acronis. Най-големите клубове по света избират Acronis Cyber Protect – иновативно подобрено решение на база машинен интелект (MI), което интегрира защитата на данните с киберсигурността, предотвратява кибератаки и помага на отборите да избегнат непланирани прекъсвания на дейността,” каза Милтос Ликиардопулос, главен технически директор на футболен клуб Panathinaikos.

Acronis Cyber Protect

Редица спортни отбори по света избират Acronis Cyber Protect, иновативно решение на база машинно самообучение, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предотвратява кибератаки, помага на екипите да избегнат непланирани прекъсвания на работата си. Acronis комбинира автоматизация и интеграция, осигурявайки превенция, засичане, разпознаване, реагиране, възстановяване и анализи, необходими за осигуряването на безопасността на всички работни потоци. Така решението осигурява гладко функциониране. Киберзащитата на Acronis осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) – необходими за киберзащитата на модерния спорт.

“В исторически план нашата програма #TeamUp е доказала, че е категоричен хит навсякъде, където някой я приложи. Това партньорство с TicTac не само ще ни помогне да разгърнем собственото си – и това на партньорите ни – присъствие в киберсигурността, но и ще помогне да опазим любимия Panathinaikos в безопасност при всички случаи,” каза Иван Дудин, генерален мениджър на Acronis за Центална и Източна Европа. “За Acronis е чест да предостави своите услуги на екип от такъв мащаб и да помага на TicTac да достигне до по-широката аудитория, която заслужава.”

Инициативата на Acronis #TeamUp е отворена за всички партньори, които търсят иновативни начини да развиват своя бизнес с Acronis и да се потопят в вълнуващия свят на спортния маркетинг.

За Tic Tac Data Recovery

Tictac, която е основана през 1999 г., е първата компания в Гърция, специализирана в осигуряването на  възстановяване на данни, компютърни разследвания и услуги по унищожаване на данни. През 2015 г. компанията основава своя отдел за киберсигурност, който се специализира във възстановяване от рансъмуер  и услуги за реагиране при инциденти с кибер-сигурността. Днес TicTac Cyber Security предлага широк спектър от управляеми услуги за кибер-сигурност  наред с решения за възставнояване от аварии и управляем бекъп, непробиваеми за рансъмуер атаки.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и кибер-сигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана кибер-защита, гарантираща справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят SAPAS – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност.  Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ професионалистите, Acronis осигурява върхова кибер-защита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн,  Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Acronis е швейцарска компания, основана в Сингапур. Чествайки две десетилетия на иновации, Acronis има повече от 2000 служители в 45 локации. Решението Acronis Cyber Protect е достъпно на 26 езика в повече от 150 страни и се използва от 18 000 доставчици на услуги за предпазването на над 750 000 бизнеса.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.