серия Nitro

Genesis пуска обновени версии на модели от серия Nitro

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи подобрени модификации на два модела от серия Nitro, които се фокусират върху още по-ергономичен дизайн и здравина на конструкцията. Новите столове идват под наименованието G2 и са наследници на Nitro 440 и Nitro 550.

серия Nitro

Genesis Nitro 440 G2

Nitro 440 G2 е новата версия на геймърското кресло Nitro 440. Продуктът е създаден за онези геймъри, които предпочитат изтънчен дизайн и комфорт по време на дълги часове игра. Едно от основните му предимства са инсталираните възглавници (лумбални и облегалка за глава), които подобряват ергономичността на модела. Останалите подобрения включват използването на метална рамка за по-издръжлива конструкцията и добавянето на 60-милиметрови колела с CareGlide™ покритие, което значително намалява риска от надраскване на пода. Подлакътниците също са преработени, позволявайки промяна на височината.

Genesis Nitro 440 G2 е насочен към потребители с височина от 165 до 195 см и с тегло до 120 кг. Както облегалката, така и седалката са покрити с еко кожа и с лесен за почистване, но устойчив на абразия материал, който е перфектен за дълги часове пред екрана през горещите дни. В допълнение, потребителите могат да се възползват и от включения  Butterfly механизъм с люлееща функция.

Genesis Nitro 440 G2 ще се предлага на българския пазар на цена от 400 лв. с ДДС.

Genesis Nitro 550 G2

Обновената версия на модела въвежда не само напълно нови шевове, придаващи на стола по-динамична визия, но и метална основа с 5-раменна конструкция, както и преработена седалка, оборудвана с нови еластични ленти и мека пяна. Genesis Nitro 550 G2 със сигурност ще зарадва геймърите, които предпочитат по-широки и изключително меки подлакътници с конфигуруема височина, позволяваща удобното и правилно позициониране на ръцете. Перфорираният гръб, изработен от устойчив на абразия материал, 60-милиметровите колела с CareGlide™ покритие и възможността за блокиране на облегалката допълват функционалността на модела.

Genesis Nitro 550 G2 ще се предлага на българския пазар на цена от около 450 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.