Pacific Rim: Uprising

„Pacific Rim: Uprising“ с първи тийзър и информация за йегърите

Знаете ли какво е йегър? Готови ли сте да се присъедините към бунта на йегърите? Кампанията за набиране на пилоти тече с пълна сила, след като стартира и рекламната вълна от промоционални материали за продължението на „Огненият пръстен“, което ще се казва „Pacific Rim: Uprising“. Гийермо дел Торо предпочете да се занимава с други проекти и предаде отговорната работа на режисьор на колегата си Стивън ДеНайт. Един доста притеснителен факт, който се надяваме да не окаже прекалено силно влияние върху крайния резултат. Първият „Pacific Rim“ е голяма слабост на нашия екип и искрено се надяваме неговото продължение – ако не достойно –  поне да бъде прилично.

Представяме на вашето внимание и първия тийзър, който има за цел да привлече нова кръв сред редиците на йегърите:

Ето какво ще ни предложи новата част:

2035 – Бунтът на йегърите

Минали са десет години от последната битка срещу безпощадните кайджута. Океанът изглежда спокоен, но само привидно. Доказала се по време на нападанията на чудовищата, програмата „Йегър“ е еволюирала в най-мощната глобална система за отбрана в човешката история. Управлението сега призовава най-добрите и най-смелите да се надигнат и да се превърнат в следващото поколение герои. Когато заплахата от кайджута отново е налице, ние ще сме готови!

Ние сме вътре и с двата крака. През това време вие можете да посетите официалния сайт на „Pacific Rim: Uprising“ и да се запознаете с цялата история до този момент, както и да видите новите машини, които са готови за битка.

„Gipsy Avenger“ – символ на надежда за милиони. Този йегър е ръководител на Mark VI отряда и носи героичното наследство на своя предшественик.

Pacific Rim: Uprising

„Bracer Phoenix“ e от серия Mark V, но без проблем се справя и с темпото на Mark VI серията. Той използва специално оръдие, за да изстрелва впечатляващи, но смъртоносни лъчи през гърдите си.

Pacific Rim: Uprising

„Saber Athena“ – най-лъскавият и елегантен йегър, който е създаван някога. Това е най-бързият робот в отряда и разполага с два меча, които владее до съвършенство.

Pacific Rim: Uprising

„Titan Redeemer“   както и името подсказва, набляга на грубата сила. Той е оборудван със сеизмично оръжие, което го превръща в разрушителна машина.

Pacific Rim: Uprising

„Guardian Bravo“ е проектиран за битка от разстояние. Той е екипиран с огромен метален камшик, наследник на верижния меч, който бързо и лесно може да обърне хода на битката.

Pacific Rim: Uprising

„Pacific Rim: Uprising“ е режисиран от Стивън ДеНайт. В една от главните роли ще видим звездата от „Междузвездни войни VII“ Джон Бойега. Той ще се превъплъти в ролята на сина на героя на Идрис Елба от първия филм. Компания ще му правят Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи и други.

Единствената лоша новина е, че има прекалено много време до премиерата, която е насрочена за 23 февруари 2018 г. Ние ще продължим да отразяваме новините по темата с нестихващ интерес.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!