Orwell: Ignorance is Strength, screenshot

Orwell: Ignorance is Strength ще има по-малко, но по-комплексни епизоди

Orwell: Ignorance is Strength ще има по-малко, но по-комплексни епизоди

Предстоящият втори сезон на Orwell: Ignorance is Strength ще се развие в рамките на три епизода, но с много по-комплексна история. Това обещават от Osmotic Studios в свой блог пост от по-рано този месец. Очакват ни история с по-голям брой възможни разклонения, както и по-голям контрол над развитието й. Това определено би било стъпка напред в сравнение с доста линеарната история на първия сезон. Самата история ще се фокусира основно върху трима души, сложните отношения между тях, и истината.

Докато в първия сезон на играта – Orwell: Keeping an Eye on You – гонихме терористи и политически дисиденти, то в този сезон ще влезем в ролята на държавен служител във високосекретен клон на Orwell. Задачата ни този път ще бъде не просто да стигнем до истината, но и да я изфабрикуваме, когато е нужно.

Сред новостите, които ни очакват в Orwell: Ignorance is Strength, е и механиката „време на деня“. Тя ще раздвижи oсезаемо динамиката на играта, давайки възможност на различни персонажи да фунционират самостоятелно от действията на играча. Това ще позволи задвижването на различни събития, без наше участие. Освен вече познатите ни методи за извличане на информация, ще бъдем поканени да се присъединим и към „Офисът“. „Офисът“ е тайно звено на Orwell, в което ще имаме достъп до средства не само за събиране на информация, но и за манипулиране на това как тя се представя на обществото.

Ако все още не сте имали възможността да го опитате, първият сезон на играта има и безплатно демо, a в рамките на продължаващата Steam Winter Sale е и намалена. Orwell: Ignorance is Strength все още няма конкретна дата на излизане, но от Osmotic Studios ни обещават големи ъпдейти през Януари. Надяваме се сред тях да е и датата на излизане за първия епизод. А дотогава – бъдете бдителни!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов