Nokia 6 е вече на пазара в САЩ

Потребителите на пазара в САЩ вече могат официално да се сдобият с новия модел на финландския производител – Nokia 6. Тези, които имат Amazon Prime, ще се радват и на добри отстъпки. Предстои да разберем и кога ще видим телефона на световния пазар.

Nokia 6 на повече пазари

Снимка на Nokia 6

Компанията пуска най-мощния си телефон с операционна система Android на американския пазар. Потребителите вече могат да заявят предварителните си поръчки от следващия вторник. Първоначално моделът видя бял свят на пазара в Китай. Nokia 6 е телефон от среден клас, с процесор Qualcomm Snapdragon 430, 5,5-инчов FHD дисплей и 16-мегапикселова задна камера. С него също така можете да си осигурите и 8-мегапикселова предна камера, 3 гигабайта оперативна памет, 32 гигабайта място за складиране на данни и 3000-милиамперова батерия. Телефонът ще се продава в САЩ на цена от 229,99 щатски долара. Потребителите с Amazon Prime профили ще могат да се сдобият с Nokia 6 на цена от 179,99 щатски долара. За сравнение, Nokia 6 се предлага в Китай на цена около 250 щатски долара. Датата на продажбите е обявена за 10 юли.

Снимка на Nokia 6

Как се стигна до тази оферта

Това е част от стратегията на Amazon, наречена Prime Exclusive Phones. Така компанията се цели да предложи бюджетни телефони на достъпни цени на клиенти, които нямат против рекламите, пускани от Amazon на заключения екран.

Лого на Amazon

Освен Nokia 6, Amazon добавя към програмата си и други телефони като Alcatel Idol 5S (199,99 щатски долара), Alcatel A50 (99,99 щатски долара) и Alcatel A30 PLUS (79,99 щатски долара). Последното попълнение в листите е Motorla Moto E4 на цена от 99,99 щатски долара за членове.

Засега нямаме информация за подобни промоции на нашия пазар. Надяваме се местните дистрибутори да последват примера и да предложат подобни модели на по-достъпни цени. Така повече хора могат да имат достъп до добри технологии и комуникация.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.