No Man's Sky

No Man’s Sky идва на Xbox one на 24 юли

Горкият аз, дори не знам как да започна… Покрай No Man’s Sky имаше необикновено голям шум, но това беше преди играта да излезе. Оказа се пълен минус и явно голяма грешка. Сега създателите се опитват да заметат белята под килима, като добавят играта за Xbox, което ще се случи на 24 юли.

No Man’s Sky за Xbox One

Освен още една платформа, в играта има и още нещо, което може би ще я спаси, но това не е сигурно. Неведнъж сме ставали свидетели на това как multiplayer-а действа като животоспасяваща операция за игри.

Sean Murray, създателят на No Man’s Sky и Hello Games, направи изявление, в което разкрива точната дата, на която играта ще бъде пусната за Xbox Оne. Вижте го по-долу.

No Man’s Sky True Multiplayer

Така нареченият ъпдейт „NEXT“ ще даде на играчите 4к резолюция. Ще можем да се съюзяваме с другите хора, за да строим сгради, които ще станат перманентни. Също имаме възможността да участваме в битки в космоса и да строим писти за състезания. Признавам си – не съм играл тази игра, съответно гледам тъпо и се чудя как последните две са вкарани в едно заглавие.

Murrey обяви, че играта системно ще получава ъпдейти в близкото бъдеще, като може да се очаква преминаването й към Nintento Switch. За съжаление, създателят не потвърждава тази информация, но в интерес на истината – това въобще не ме изненадва.

Пътят за No Man’s Sky беше дълъг и труден. Играта изненада играчите с един огромен свят, с който те могат да правят каквото пожелаят, но в същото време ги отказа от себе си, защото няма нищо смислено, което да се свърши с всичкото това пространство. Може би сега играта ще заслужи всичкия hype, който се изсипа по нея през 2016 година. Кой знае?

В крайна сметка, всеки заслужава шанс, затова ще чакаме 24 юли и ще се надяваме на нещо хубаво. Засега това беше всичката налична информация за предстоящото пускане на No Man’s Sky за Xbox one. Какво очаквате вие от играта и новия ъпдейт „NEXT“ ? Кажете ни в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официална фейсбук група – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?