Zombieland: Headshot Fever Reloaded. Заглавна снимка.

Zombieland: Headshot Fever Reloaded за PlayStation VR2

Обичате да стреляте по зомбита, но мониторът не ги показва с нужната доза реализъм? Искате нещо по-истинско, но не знаете какво да играете? Не се притеснявайте! Заедно с очаквания шлем за виртуална реалност, който Sony анонсира през ноември 2022 г., очакваме и оптимизираната Zombieland: Headshot Fever Reloaded да пристигне по същото време. В нея ще видим обстановката и героите от филмовата поредица Zombieland. Играта е оптимизирана, за да се насладите възможно най-много, възползвайки се напълно от PlayStation VR2 и PlayStation 5.

Какво ни носи PlayStation VR2

Благодарение на хаптичната връзка в DualSense контролера на най-новата конзола на PlayStation, играчите могат да усетят тръпката от отката на всяко оръжие в играта. Това се случва благодарение на модернизираната технология, която контролерът предлага. Шлемът ще ни зарадва с резолюция 4K както и подобрени OLED панели, заедно с технология за по-добро проследяване на погледа. За разлика от предишната версия на играта, в тази имаме подобрена графика, вдъхновена от стила на 90-те, както и нова сюжетна линия, нови оръжия и бонуси.

Zombieland: Headshot Fever Reloaded е една от игрите, които ще излязат на пазара паралелно с новия шлем за виртуална реалност на Sony. До тях се нареждат игрите: Gran Turismo 7, Horizon Call of the Mountain, Beat Saber и No Man’s Sky. Очакваме да видим играта на 22-и февруари тази година. Може да направите предварителна поръчка на играта или шлема за виртуална реалност директно от сайта на PlayStation.

В случай, че тази игра Ви е интересна и е направила добро впечатление или пък искате да бъдете част от една сплотена общност, може да се присъедините към нашата официална фейсбук група, Гейминг Зона, където ще може да споделите и вашите критики или предложения за нашите статии, както и какво бихте искали да видите в следващите ни публикации.

Оставяме и трейлъра на играта, за да може да привлечем вниманието Ви още повече. Очакваме Ви!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Николов

Занимавам се с компютърни технологии от 7 годишен. Завършил съм средно образование с профил информатика и информационни, а интересът ми е Game Development. Обичам градивната критика, като много често давам такава.