Мумията

„Мумията“ на Юнивърсъл с нов трейлър

Преди време ви представихме първия трейлър на очаквания летен блокбъстър на студиото „Юнивърсъл“, а именно „Мумията“ („The Mummy“). Тогава изразихме силните си надежди, че този нов рестарт на поредицата, който има за цел да постави началото на една нова чудовищна вселена, ще успее да постигне целите си. Въпреки това не останахме особено впечатлени.

Почти четири месеца по-късно е време и за нов трейлър. Този път той набляга още повече на екшъна и ни запознава малко по-отблизо с историята и мотивацията на главния злодей. Можете да го гледате по-долу. А ние нека Ви припомним сюжета:

Древна кралица (София Бутела) се събужда от своя вековен сън. Тя е била несправедливо осъдена на вечни мъки в крипта под пясъците на пустинята. Сега е изключително раздразнена и носи със себе си ужаси, които са отвъд човешките разбирания и въображение.

Ето и новата реклама:

Честно казано, ако имахме някакви надежди с предния трейлър, те тук са тотално разбити. Новите кадри още повече наблягат на чистия екшън и липсата на почти какъвто и да е хорър. И ако предишният рестарт с Брендън Фрейзър можеше да се впише в категорията „guilty pleasure„, то тук силно се съмняваме. Сигурни сме, че филмът ще намери своята публика, но дали отзивите ще са достатъчно добри и приходите солидни, за да постави началото на желаната вселена – ще трябва да почакаме до лятото. Искрено се надяваме да грешим, но показаното до този момент не е особено вдъхновяващо. Отделно, имена като Том Круз и Ръсел Кроу не изглежда да помагат особено за подобряване на впечатленията.

“Мумията” се очаква да дебютира по кината на 9-и юни, 2017 г. Режисьор е Алекс Курцман (“Хора като нас”). Сценарият е дело на Кристофър МакКуори и Джон Спейтс, а в ролите са Том Круз, Ръсел Кроу, София Бутела, Анабел Уолис, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Хавиер Ботет и дp.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!