Мумията

„Мумията“ – първи трейлър и поглед зад кулисите

„Юнивърсъл“ за втори път ще се опитат да възродят своята мумия. Разчитайки на големи имена като Том Круз и Ръсел Кроу, те ще се целят високо. Премиерата е насрочена за лятото на следващата година, което може да означава само едно – надежди за силен летен блокбастър.

 

Малко повече информация

Именно с този филм студиото ще направи опит да постави началото на своята поредица “Universal Monsters” („Чудовищата на Юнивърсъл“), към която принадлежат имена като „Чудовището на Франкенщайн“, „Невидимият човек“, „Човекът-вълк“, „Дракула“ и още няколко. Не е ясно кои от тях реално ще се сдобият с нови превъплъщения, а и всичко зависи от успеха на новата лента.

Първият трейлър на “Мумията” е вече факт и можете да го гледате по-горе. Ако съдим по показаните кадри, сценарият отново ще наблегне повече на екшън, по-малко на хорър. Не можем да кажем, че е нещо силно впечатляващо, нито става ясно за огромната мащабност и готвения франчайз. За щастие, от студиото са пуснали още едно видео, което да покаже посоката и идеите на продуцентите. Ето го и него:

2017-та се очертава критична година за добрите стари чудовища на „Юнивърсъл“ и се надяваме, че студиото ще успее да се справи с нелеката задача да възроди франчайз, чието началото е поставено преди повече от 80 години.

“Мумията” се очаква да дебютира по кината на 9-ти юни, 2017 г. Режисьор е Алекс Курцман (“Хора като нас”). Сценарият е дело на Кристофър МакКуори и Джон Спейтс, а в ролите са Том Круз, Ръсел Кроу, София Бутела, Анабел Уолис, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Хавиер Ботет и дp.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!