HackConf

Технологичната конференция HackConf 2018 започва на 15 септември

За четвърта поредна година HackConf 2018 ще събере софтуерни разработчици, любители и ентусиасти от страната и Европа. Събитието ще се проведе в столичния София Тех Парк на 15-и и 16-и септември.

Организирана от 2015 година, конференцията HackConf се превърна в разпознаваемо и очаквано събитие от ИТ бранша. В рамките на два конферентни дни и ден с практически насочени работилници участниците ще могат да се срещнат с международни лектори и експерти от областта. За първи път събитието ще бъде изцяло англоезично и очаква гости от страната и чужбина.

20 лектори ще представят 18 лекции с различна насоченост като софтуерна разработка, уеб разработка, стартиране на успешен бизнес, теми от game индустрията и не само.

Сред лекторите на събитието тази година са:

  • Иван Ванков, Principal blockchain architect, CognitionFoundry
  • Мариян Маринов, Chief system architect, SiteGround
  • Радослав Станков, Developer, Product Hunt
  • Euan Finlay, Integration Engineer, Financial Times
  • Amy Nicholson, Technical Product Manager, Financial Times
  • Благовест Тасков, V-Ray GPU Lead Developer, Chaos Group
  • Jim Kimball, Management Committee, HedgeServ
  • Анета Петкова, QA Chapter Lead, SumUp

“HackConf цели да покаже всички аспекти на софтуерната разработка, без да се фокусира върху конкретна технология”, споделят организаторите от HackBulgaria.

Повече за конференцията, лекторите и темите им можете да откриете тук: https://www.hackconf.bg/

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.