Huawei Body Fat Scale

Умният кантар Huawei Body Fat Scale вече се продава и в България

Умният кантар Huawei Body Fat Scale вече се продава и в България. В комбинация с приложение за операционните системи Android и iOS, той дава възможност на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни показатели.

Технологията

Huawei Body Fat Scale позволява, чрез технология за биоелектричен анализ, отчитането на общо девет показателя. Сред тях са тегло и телесни мазнини, а също така и индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и други.

Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители. Данните се синхронизират автоматично чрез Bluetooth 4.1. За възможно най-точни резултати е налична и умна аларма, която няма да позволи пропускане на сутрешното претегляне.

При желание потребителите могат и да споделят данните от ползването на своя умен кантар с приятелите си или треньора си в социалните мрежи.

За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява висока видимост на фона на неговия изчистен бял дизайн.

Huawei Body Fat Scale се предлага в България от Теленор на цена от 79,99 лв. при плащане в брой. Иновативното устройство може да бъде получено също за 3,99 лв. или 7,49 лв. на месец при съответните условия за лизинг.

Четете Technology.bg всеки ден и научавайте най-интересните и най-важни новини и събития от света на информационните технологии! Намерете ни и във Фейсбук – Технологичното общество на България ви очаква!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.