MISA

Acronis става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Acronis, водещ доставчик в киберзащитата, обяви, че става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA) – екосистема от независими софтуерни доставчици (ISV) и доставчици на управляеми услуги (MSSP). Членовете на MISA са интегрирали своите решения с технологията за сигурност на Microsoft с цел изграждане на по-добра защита срещу нарастващите киберзаплахи в света.

Acronis Cyber Protect Cloud

Acronis предоставя защита за интегрирани приложения и услуги, често използвани от доставчици на услуги, с цел повишаване на производителността и ефективността. Acronis Cyber Protect Cloud е модерно, интегрирано решение, което намалява сложността и предоставя цялостна защита срещу постоянно развиващите се киберзаплахи.

„Над 20,000 доставчици на управлявани услуги използват Acronis, за да защитават и управляват крайните устройства, приложенията и данните на своите клиенти,“ казва Гайдар Магдануров, президент на Acronis. „Повечето от тях са директни или косвени риселъри на Microsoft CSP, които търсят синергия между Microsoft, Acronis и други доставчици, за да отговорят на изискванията за сигурност и устойчивост на данните на клиентите. След интеграция на Acronis Cyber Cloud Protect с Microsoft Intune, доставчиците на управляеми услуги вече могат да управляват крайните точки на клиентите си с Microsoft Intune и лесно да разгърнат управлявани от Acronis услуги за сигурност и резервно копиране на данни на своите клиенти, всичко от един единствен агент и интерфейс.“

Интеграцията между Acronis Cyber Protect Cloud и Microsoft Intune

Интеграцията между Acronis Cyber Protect Cloud и Microsoft Intune позволява на партньорите да разгърнат Acronis агенти и да прилагат планове за защита, базирани на Microsoft Entra ID групи чрез Microsoft Intune, което от своя страна се придържа към най-добрите практики на Microsoft. Партньорите на Acronis вече могат лесно да разглеждат опциите за интеграция директно чрез каталога на MISA партньорите, като целта е предоставяне на доставчиците на управляеми услуги на по-достъпно преживяване за ефективно включване в интегрирана екосистема.

Сътрудничеството на Acronis с MISA демонстрира качеството на интеграцията с Microsoft Intune, представяйки дългосрочен ангажимент към отношението с Microsoft. MISA облекчава тясното сътрудничество между членовете с цел подобряване сигурността на клиентите. Всеки нов член допринася с ценни експертни познания, което прави асоциацията по-ефективна. Присъединяването към тази екосистема подчертава предаността на Acronis към киберсигурността.

“MISA „се разрастна до динамична екосистема, включваща най-надеждните и утвърдени доставчици на софтуер за сигурност по света,“ каза Мария Томсън, директор на Microsoft Intelligent Security Association. „Нашите членове, като Acronis, споделят ангажимента на Microsoft за сътрудничество в рамките на киберсигурност общността с цел подобряване на възможностите на нашите клиенти за предсказване, откриване и по-бързо реагиране на киберзаплахите.“

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.