Гейм трейлър на годината? Дайте наградата на Fishing Planet за PS4!

Признавам си, че никога не съм бил фен на риболова. Хора със смешни шапки стоят по цял ден на припек, пият двулитрови бири, а прозореца на голфа е леко свален – хем за проветрение, хем фоново да звучи тънка чалгичка. Не че е лошо, но безспорно е монотонно преживяване. Или пък може би не? Не и в света на Fishing Planet за PlayStation 4, чийто трейлър е толкова напрегнат, че докато го гледате, ще ви избие пот на челото.

Гейм трейлър на годината? Дайте наградата на Fishing Planet за PS 4!
Забравете за ставането в 4 часа сутринта. Fishing Simulator ви поставя директно на брега на реката с въдица в ръка!

Ще бъде риболовна планета

Fishing Planet е дело на разработчиците от… Fishing Planet LLC. Трябва да им се признае на тези хора, че знаят как да правят трейлъри. Напрегната музика, динамична смяна на кадри и въобще всичко, което бихте видели във видео на Майкъл Бей. Много хора побързаха по-скоро да се присмеят на леката помпозност, на пръв поглед излишна в трейлър за риболовна игра. Самата истина е, че гейминг общността се хвана на кукичката, защото клипът се превърна в тотален хит и попадна във всички сериозни гейминг сайтове.

Всъщност Fishing Planet е доста сериозно предложение, което обещава много приятни емоции на феновете на риболова. На първо място, играта е напълно безплатна. Точно така – любимата ни дума! Въпреки това виртуалните рибари ги очаква доста солидно съдържание. Играта се рекламира като „най-реалистичният риболовен симулатор досега“. На разположение ще са 12 различни локации за риболов, над 72 вида риба, много различни риболовни техники, динамични климатични условия и поведение на водата, фотореалистична графика, високо AI на рибата и т.н. Fishing Planet ще е онлайн игра, със сериозни мултиплейър предизвикателства. Очакват ни риболовни турнирни, онлайн ранглиста, различни achievement-и и т.н.

Готов съм да си призная – не съм истински рибар, но съм готов да се пробвам с виртуалната макара. Играта излиза официално за PS 4 на 29.08, а за Мac, Linux и PC е налична от две години, но под формата на по-орязан Early Access.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Константин Георгиев

Войн на 90-те, тръгнал на последен поход срещу пълната безидейност и пошлост на днешната развлекателна индустрия. Дайте ми класически видео игри, екшън и хорър филми от 80-те и 90-те, постапокалиптична фантастика и ще ми станете най-добри приятели!