„One More Thing“ от Apple на 10 ноември

Apple публикува изненадващо събитие: „One More Thing“, планирано за 10 ноември. На събитието очакваме да видим първите лаптопи с процесори на Apple. Изключително интересно е използването на фразата „One More Thing“, която се свързва с представяне на значителни продукти. За последно Apple използваха фразата при представянето на iPhone X.

Поканата има и AR версия с логото на компанията, наподобяваща отваряне на лаптоп.

За първи път Apple представи плановете си да замени процесорите на Intel с такива собствено производство по време на WWDC през юни. Тогава обеща първите компютри базирани на ARM архитектура да се появят до края на 2020 г. Като причина за промяната се изтъква подобна на тази от 2005 г., когато Apple премина на Intel чипове – компанията казва, че може да извлече по-голяма производителност при по-ниска консумация на енергия при чиповете базирани на ARM архитектура, от колкото от тези на Intel.

Apple One More Thing Invite

Редом с нови Mac-ове, очакваме Apple да обяви официално пускането на macOS 11 Big Sur, която също бе обявена на WWDC и от месеци е в бета тестове.

А Вие очаквате ли новите компютри? Къде мислите, че ще бъде най-голямата разлика спрямо Intel процесорите? Да продължим дискусията във Фейсбук!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Йонков

Технологичен ентусиаст.