Заглавна картинка на статията "Bosch Software Innovations раздава билети за HackConf 2017"

Bosch Software Innovations раздава билети за HackConf 2017

Останаха по-малко от две седмици до тазгодишното издание на конференцията Hackconf 2017. Намирането на билети стана почти невъзможно поради големия интерес. За щастие на помощ идва Bosch Software Innovations. Компанията раздава 80 безплатни билети на участници, решили правилно задача.

Кои са Bosch Software Innovations?

Картинка от Bosch Software Innovations

Софтуерната дивизия на добре познатата ни марка Bosch разработва решения за IoT индустрията от повече от десетилетие. Bosch Software Innovations простират своята дейност до най-различни и интересни проекти. Целта на програмистите в компанията е да свържат всичко чрез „отворен код“.

Графика от Bosch Software Innovations IoT

Компанията реши да подпомогне студентите като им предложи предизвикателство. Всички студенти, заинтригувани от Java, могат да се възползват от възможността. Успешното преминаване през задачата ще донесе на 80 студенти безплатен билет за конференцията HackConf 2017 в края на месец септември. Състезанието се провежда до 25 септември като всеки студент може да се включи. Повече за задачата и условията можете да откриете в поста от организаторите на събитието тук.

HackConf 2017

графика на technology.bg и hackconf

Преди време ви запознахме с идеята и програмата на HackConf 2017. Събитието ще събере ентусиасти и професионалисти в двудневна конференция. Там ще се обсъдят актуални теми като Изкуствен Интелект, криптовалути, добри практики в кариера в софтуерната индустрия и други. Мястото е София Тех Парк. Организаторите отново са HackBulgaria . И тази година те са се насочили към младши и старши разработчици, студенти и любители. Ние ще бъдем там и ще отразим всичко. А вие?

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.