HackConf 2017/ Technology.bg - Медийно партньорство

по-малко от 3 месеца до HackConf 2017

Остават по-малко от 3 месеца до началото на HackConf 2017. Това е третото издание на технологичната конференция, която е сред събитията с най-голям мащаб в сферата на IT в България. Тази година ние, екипът на Technology.bg,  ще бъдем медиен партньор на събитието и ще се постараем да го отразим подобаващо, както направихме и с Online Advertising 2017.

HackConf 2017 ще се проведе в рамките на два дни – 30-ти септември и 1-ви октомври, на територията на София Тех Парк. Конференцията има за цел да събере софтуерни разработчици от всички нива, както също и лидери, любители и ентусиасти.

Третото издание на HackConf 2017 ще надгради предходните две с темата „Какво още имаме да учим като програмисти?“.

Лектори

Част от лекторския екип също вече е известен. Сред лекторите на тазгодишното събитие можем да видим познати имена като Иван Ванков (Gatakka), Михаил Миков, Стефан Кънев, Мариан Маринов, Васил Керемедчиев, Максим Крижановски, Петър Събев и Ивайло Караманолев. Лекциите по време на събитието ще бъдат общо 16 на брой.

 

HackConf 2017 - Част от лекторския екип

“Стартирахме инициативата през 2015-та, за да дадем мотивация и посока на хората, навлизащи в сектора. На следващата година продължихме с мотото “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?”, като тази есен ще се постараем да се потопим в по-дълбокото на софтуерната разработка и технологиите, които всеки програмист трябва да знае“, заявяват организаторите.

Подробна информация за HackConf 2017 можете намерите на сайта на организаторите, а именно: http://hackconf.bg/.

И не забравяйте – промоцията за Early bird билети изтича тази събота –  15 юли в 23:05ч. Дотогава можете да си закупите билет за събитието на цена от 20 лв. След тази дата билетите ще струват 50 лв (и 30 лв за студенти).

Ще се видим там! Не се колебайте да кажете „здрасти“, ако се засечем 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)