Зерглинги - алергични към лимонов сок

Зерглинги – алергични към лимонов сок?

Знаете ли че…

Ако се чудите как да се справите с нашествие от зерглинги, един от най-добрите начини е с лимонов сок. Оказва се, че малките гадинки, наричани с любов „кучета“, са алергични към него!

Тази ексклузивна новина не бе съобщена първо от Пик, ИТАР-ТАСС или Асошиейтед Прес. Не – тя бе съобщена първо от Дони Вермилион, след един от сегментите Mengsk Talks по време на периода, останал в историята с името Wings of Liberty. Само няколко месеца по-късно, когато Кралица Кериган вършееше из Космоса и се бореше с опасните хибриди, при един от изборите за еволюция на зерглингите, Абатур потвърди тази спекулация, категорично отхвърляна до този момент от зергския прес център:

Must solve lemon juice allergy hinderance in zergling strain.

Въоръжени с тези знания, вече знаете как да справите, ако още на петата минута подскачащи зерглинги атакуват вашите пилони.

Ако не намирате смисъл в нито едно от тези изречения, марш да свалите Starcraft безплатно. Играта неслучайно е носител на 4 рекорда на Гинес и още по-неслучайно е изпратена в космоса!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.