Star Trek: Discovery с първи трейлър

Star Trek: Discovery с първи трейлър

Star Trek: Discovery e първия сериал в Стар Трек вселената от 2005 година насам. Той ще ни разкаже историята на Федерацията, преди в нея да постъпят Кърк или Спок. Гледайки трейлъра – сериалът определено носи малко по-милитарстичен дух от другите сериали в Стар Трек вселената, които са по-скоро изследователски.

https://www.youtube.com/watch?v=C617-CS4Vsg

Star Trek: Discovery трябваше да е при нас още в началото на 2017, но редица забавяния наложиха неговото преместване. В края на миналата година Браян Фулър, който трябваше да е шоурънър на сериала, напусна проекта, за да се заеме с Американски Богове, което допълнително забави премиерата. За момента Star Trek: Discovery е обявен за „тази есен“, без конкретна дата.

В самия трейлър можем да видим Мишел Йеох в ролята на капитан Филипа Гюргу и Сонека Мартин-Грийн в ролята на първи офицер Майкъл Бърнхам. В продължение на 15 епизода те ще управляват кораба Discovery и ще се изправят срещи проблемите на Федерацията от времената преди първия сериал.

Според източници в момента върви работата по записите на шестия епизод, което значи, че студиото има доста работа пред себе си в идните месеци. Star Trek: Discovery е продуциран от CBS, но ще бъде излъчван и по Netflix.

Ще има ли и нов Star Trek филм?

Star Trek: Beyond излезе през 2016 година и получи положителна оценка от зрители и критика. Основните актьори в него, Крис Пайн и Закари Куинто, които поеха ролите на капитан Кърк и Спок, обявиха, че са подписали договори за още един филм, който е планиран за 2019 година. В него ще вземат участие и останалите актьори от Star Trek: Beyond, с изключение на Леонард Нимой и Антон Йелчин, тъй като и двамата починаха преди премиерата на Beyond. Към актьорския състав се очаква да се присъедини и Крис Хемсуърт, който ще поеме ролята на бащата на Кърк.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.