LANCER 7200 DDR5

XPG представи нова серия памети LANCER 7200 DDR5

XPG анонсира пазарния дебют на своята нова серия памети LANCER 7200 DDR5, включително LANCER RGB MERA Limited Edition и LANCER RGB ROG Certified Edition за следващо поколение игри. От компанията производител също така днес обявиха, че всички DRAM модули на ADATA и XPG са съвместими с най-новата Intel Z790 платформа, осигурявайки оптимална стабилност и производителност.

XPG LANCER 7200 DDR5 включва Hynix A-die чипове и позволява на геймърите да овърклокнат своите системи до по-високи скорости бързо и лесно. Серията LANCER 7200 се предлага във варианти със или без RGB осветление. Те също така идват с две опции за цвят на радиатора, за да отговорят на различни естетически предпочитания, включително Midnight Black и Snow White. Възползвайки се от дебюта на последното 13-о поколение Intel® Core™ процесори, XPG пое инициативата да пусне XPG LANCER DDR5 7200 за надграждане с дънни платки Z790, които се очаква да бъдат налични на пазара до ноември.

LANCER RGB 7200 DDR5 ще бъде наличен и в лимитирана серия MERA с капацитет до 16 GB и в опции с двоен канал. Този модул включва посланика на марката XPG – Mera, имплементиран върху уникалния дизайн на радиатора с ARGB светодиоди.

ROG овърклокинг с XPG

XPG и Republic of Gamers (ROG) се обедяват, за да осигурят най-доброто DDR5 изживяване за потребителите на ROG. XPG LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 е модул памет, преминал задълбочени тестове от ROG за съвместимост с ROG Intel® DDR5 серия дънни платки. Това означава, че потребителите на ROG могат да разчитат на гарантирана овърклок производителност при нива на оптимизация, с които другите DRAM устройства просто не могат да се конкурират. След като режимът „ROG Certified“ е активиран в BIOS, се осигурява подобрено игрово изживяване със скорости до 6600MT/s с функцията за овърклок с един клик. LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 се очаква да бъде наличен в световен мащаб през ноември.

За XPG – Xtreme Performance Gear

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) е създаден от ADATA за предоставяне на висококачествени продукти за геймъри, професионалисти от електронните спортове и технологични ентусиасти. Ние се ангажираме да разработваме продукти, които осигуряват изключителна производителност и следователно работим в тясно сътрудничество с общността за игри и спортове, за да добием представа за реалните нужди на потребителите.

XPG предлага пълна гама продукти от компоненти и периферни устройства до системи с най-високи стандарти за стабилност, надеждност и производителност, с разпознаваем дизайн, отличавани с престижни международни награди като iF Design и Good Design. Освен продуктите, ние играем активна роля в спонсорирането и подкрепата на събития в областта на електронните спортове и отбори в световен мащаб, за да реализираме екстремно гейминг изживяване от най-високо ниво.

Споделете мнения и коментари в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.