овърклок на DDR5

XPG за първи път с овърклок на DDR5 до 8118 MT/s

XPG, бързоразвиващ се доставчик на системи, компоненти и периферни устройства за геймъри, професионалисти в областта на електронните спортове и технологични ентусиасти, обяви днес, че лабораторията на XPG (XOCL) е овърклокнала предстоящия си модул памет DDR5 до честота 8118 MT/s. XPG е първият доставчик на DRAM, достигнал този етап с DDR5. Това постижение подчертава опита и експертизата на марката в достигането на пълния потенциал на модул паметите. Рекордният резултат е постигнат с модул памет DDR5 с тактова честота от 4800 MT/s.

Лабораторията за овърклокинг на XPG (XOCL) е създадена с цел тестване и преодоляване на границите на производителност, като е първото по рода си съоръжение сред производителите на DRAM, основано през 2018 г.

XPG ще представи своята нова гама от DDR5 модули за геймъри, PC ентусиасти и овърклокъри по-късно през октомври тази година.

OC резултат 1: 8118MT/s

овърклок на DDR5

OC резултат 2: 8104MT/s

ЗА XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) е създаден от ADATA за предоставяне на висококачествени продукти за геймъри, професионалисти от електронните спортове и технологични ентусиасти. Те се ангажират да разработват продукти, които осигуряват изключителна производителност и следователно работят в тясно сътрудничество с общността за игри и спортове, за да добият представа за реалните нужди на потребителите.

XPG предлага пълна гама продукти от компоненти и периферни устройства до системи с най-високи стандарти за стабилност, надеждност и производителност, с разпознаваем дизайн, отличавани с престижни международни награди като iF Design и Good Design. Освен продуктите, те играят активна роля в спонсорирането и подкрепата на събития в областта на електронните спортове и отбори в световен мащаб, за да реализират екстремно гейминг изживяване от най-високо ниво.

Споделете мнения и коментари в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.