памет XPG LANCER 5600

XPG анонсира памет LANCER DDR5 5600 с поддръжка за AMD EXPO

XPG обяви пускането на пазара на своя нов модул памет XPG LANCER 5600, който е първият DDR5 с поддръжка за AMD EXPO. Цялата гама DDR5 модули памет на ADATA и XPG са съвместими с най-новите платформи на AMD, осигурявайки оптимална стабилност и производителност.

XPG LANCER DDR5 5600 достига 5600MT/s и се предлага във варианти със или без RGB осветление както и с избор от два цвята на радиатора (Midnight Black и Snow White). Пълната гама от DDR5 памети на XPG, включително CASTER, LANCER и HUNTER, идват с поддръжка за AMD EXPO и ще бъдат достъпни в световен мащаб през октомври.

В допълнение към XPG LANCER DDR5 5600 ADATA анонсира и DDR5 5600 U-DIMM модул памет, отново съвместим с най-новите платформи на AMD. Той е проектиран да предостави на създателите на съдържание и други потребители  от креативната индустрия висока изчислителна ефективност и стабилна производителност. Както XPG LANCER DDR5 5600, така и ADATA DDR5 5600 U-DIMM ще се предлагат с капацитет до 16 GB в едноканални и двуканални опции и идват с ограничени доживотни гаранции за допълнително спокойствие. Модулът памет ADATA DDR5 5600 U-DIMM вече е наличен, докато LANCER RGB и LANCER 5600 се очаква да бъдат налични в световен мащаб в средата на септември.

За XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) е създаден от ADATA за предоставяне на висококачествени продукти за геймъри, професионалисти от електронните спортове и технологични ентусиасти. Ние се ангажираме да разработваме продукти, които осигуряват изключителна производителност и следователно работим в тясно сътрудничество с общността за игри и спортове, за да добием представа за реалните нужди на потребителите.

XPG предлага пълна гама продукти от компоненти и периферни устройства до системи с най-високи стандарти за стабилност, надеждност и производителност, с разпознаваем дизайн, отличавани с престижни международни награди като iF Design и Good Design. Освен продуктите, ние играем активна роля в спонсорирането и подкрепата на събития в областта на електронните спортове и отбори в световен мащаб, за да реализираме екстремно гейминг изживяване от най-високо ниво.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.