xbox live gold

Безплатни игри от XBOX live Gold за февруари

С покупката на членство в XBOX Live Gold всеки месец получаваме пет безплатни игри. Ако все още не знаете кои са те, ние ще ви ги покажем.

XBOX One

Shadow Warrior ( 1 – 28 февруари )

First person shooter игра, в която се бием с мутирали чудовища. Освен оръжия, можем да използваме магия, което е много яко. Връзваме гадовете с вериги и ги вдигаме във въздуха. Освен всичките тези работи, оръжията, с които изтребваме мутиралите гадове, наподобяват извънземна техника. Скачаме на 20-ина метра височина и също толкова на дължина. Графиката не е нищо особено, но играта е готина и си заслужава. Става, колкото да губим времето и да убиваме скуката.

Assassin`s creed Chronicles: India ( 16 февруари – 15 март )

Стелт-базирана паркур игра, позната на абсолютно всеки, който има достъп до интернет. Действието се развива в Индия. Малко по-различна е от другите заради мястото, откъдето гледаме. Не е third person, както повечето игри от поредицата. Повече наподобява Run and Gun игра. Графиката, разбира се, не е от най-модерните, но е приемлива.

XBOX 360

Игрите, които са за по-стария модел конзола, стават и на One заради backward compability, благодарение на което можем да играем всички 360 игри на One.

Split/Second ( 1 – 15 февруари )

Като цяло играта е състезателна, но не само. Гърмим опонентите си, рушим разни работи, гони ни полиция, която пък се опитва да гръмне нас. Готина е, но е много стара, така че не очаквайте най-модерните графики.

Crazy Taxi ( 16 – 28 февруари )

Избираме своя шофьор и кола и започваме работа като бакшиш. Няма как, в тая държава една работа не стига, трябва да се изхранваме. Имаме определено време, в което трябва да закараме клиента от точка А до точка Б. Дава ни бакшиш за всяко близко разминаване с кола. Играта е много забавна и я помним от ученическите си години, но тогава я играехме на SEGA.

Това бяха безплатните игри, които получаваме с притежанието на XBOX Live Gold членство за месец февруари. А вие кои игри искате да видите на техните места? Кажете ни в коментарите.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?