Where The Water Tastes Like Wine

Where The Water Tastes Like Wine – Чакането приключи

Без значение дали сте следили със затаен дъх развитието на Where The Water Tastes Like Wine, още откакто излезе първия ѝ трейлър в края на 2015 година, или току-що научавате за съществуването ѝ, ще се радвате да научите, че PC версията на играта ще бъде на ваше разположение съвсем скоро.

Според най-новия трейлър на WTWTLW (дам…), озвучен лично от Стинг, в ролята на енигматичен хуманоиден вълк, играта можем да очакваме съвсем скоро, а именно на 28 Февруари. Ето го и него:

Какво знаем дотук

Това, което знаем досега за играта, освен че изглежда и звучи адски красиво, е че в нея ще поемем ролята на човек, загубил игра на покер срещу грешния опонент и прокълнат да се скита из Америка по време на Голямата депресия. Задачата ни – да събираме и разпространяваме различни истории. Както от фолклора, така и от личния живот на персонажите, които срещаме в странстването си.

Играта поставя засилен фокус над наратива, но за разлика от доста други наративни игри, където има една централна история, то в Where The Water Tastes Like Wine нещата стоят малко по-различно. По време на странстванията си из WTWTLW-ска Америка ще можем да срещнем общо 16 различни персонажи. Всеки от които написан от различен автор. Различните персонажи и техните истории няма да бъдат свързани помежду си с нищо, освен общи за играта мотиви- като провала на американската мечта.

Всеки персонаж има по няколко чаптъра, през които ще можете да прогресирате постепенно. А когато отключите и последния, ще можете да видите техния истински вътрешен облик – благодарение на свръхестествените умения, придобити с проклятието ви.

Where The Water Tastes Like Wine?

По непотвърдена информация, историите, които ще можем да съберем в WTWTLW, надхвърлят 219. Любопитното тук е, че всяка история, която разкажете на даден персонаж, ще заживее свой собствен живот. Както и в реалността, следващият път, когато я чуете от някого, тя може да се окаже поукрасена и попроменена.

Where The Water Tastes Like Wine

Where The Water Tastes Like Wine е плод на Dim Bulb Games и Serenity Forge, публикувана от Good Shepherd Entertainment. За момента играта е добавена само в Steamно почти сигурно ще намери пътя си и към другите големи дигитални магазини. Очакваната цена за нашия регион е 20€ и специален Wayfarer Edition за 27€, който ще включва дигитални артбук и саундтрак.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов