"То 2" ще излезе през 2019

„То 2“ ще излезе през 2019

Новата екранизация на „То“ бързо разби всички рекорди за хорър филм в Щатите. Само за две седмици филмът се превърна в най-печелившия хорър филм на американския пазар, правен някога. Затова не трябва да ни учудва, че New Line и  Warner Bros. вече потриват ръце и правят планове за продължението на историята.

Те вече обявиха и датата, на която ще видим завършека на историята на „То“. „То 2“ ще излезе на екраните на 6 септември, 2019. Самият филм ще има и IMAX версия, за тези от вас, които искат да гледат Пениуайз на още по-голям екран.

Всичко това са само добри новини, тъй като не беше сигурно дали „То“ щеше да се сдобие с продължение. Самите студия бяха решили да изкачат и да видят какви ще бъдат финансовите резултати, преди да дадат зелената светлина за втора част.

То 2017

Според първоначалната информация, сценаристът Гари Дауберман, който работи по първия (вече) филм, ще се завърне, за да напише сценария и за „То 2“. Все още няма сигурна информация (или дори слухове) за това кой ще бъде режисьор. Въпреки това, надали студията ще искат да променят доказано работещата формула, затова се предполага, че Анди Мушети ще се завърне да режисира и втората част.

Самият филм ще продължи историята от книгите на Стивън Кинг и ще ни покаже завръщането на вече порасналите герои в Дери, където те ще трябва да довършат това, което започнаха в първата част. Очаква се да има изцяло нов каст, което е малко жалко, съдейки по изцяло позитивните впечатления, които децата оставиха. Все пак има шанс те да получат малко екранно време под формата на спомени на новите актьори.

Бил Скарсгард също се очаква да се завърне и да поеме отново ролята на Пениуайз, с която той се справи учудващо добре.

За нас остава само да почакаме и да видим дали втората част ще успее да стигне нивото на „оригинала“ или ще последва примера на първата екранизация на „То“ и ще разочарова.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.