Samsung Flip

Нови интерактивни устройства Samsung Flip в класните стаи

Нови интерактивни екрани от технологичната компания Samsung навлизат в българската образователна система, разширявайки възможностите на учениците за писане, рисуване и визуална обработка. Те се наричат Samsung Flip, по-достъпни са ценово от използваните до момента подобни решения и разполагат с множество функционалности. Предлагат се у нас от образователната организация Център за творческо обучение.

Моделът Samsung Flip

Моделът Samsung Flip предлага всичко необходимо за пълноценни занятия в класната стая, предоставя възможност за работа в клас и обучение от разстояние. Той комбинира гъвкави функции и интуитивна работа, регулярни подобрения и множество възможности за екипна работа. Разработен е специално за образователния пазар и предоставя отлично съотношение между цена, качество и функции.

Отличава се с бързо стартиране в режим на писане, опростен интерфейс, както и с възможност за директно изтриване с ръка.

Режими на работа

Друго съществено предимство на този модел са режимите на рисуване – екранът предлага рисуване в стил акварел и масло. Той разпознава обикновени четки за рисуване с различна дебелина и различни нива на натиск. По време на рисуване може да се използват опции за „размазване“ или „изсушаване“ на картината, както и смесване на безкрайната палитра от цветове.

Samsung Flip

Екраните Samsung Flip са много гъвкави и дават пълна свобода на писане, вмъкване, снимки на екран, фон на работния лист и обработка на визуални елементи. Позволяват вграждане на изображения и файлове, писане на бележки върху тях и бързо търсене в браузър с опция за екранна снимка и поставяне в работния лист.

Навигация на файлове

На едно устройство могат да работят едновременно до четирима души, като всички работни листи се запазват автоматично с опция за заключване на съдържанието с парола. Файловете могат да се импортират, експортират, изпращат по имейл. Към всеки Samsung Flip може безжично да се свърже компютър или мобилно устройство.

Екранът е наличен в два размера – 55 и 65 инча, като и двете версии предлагат пълен пакет от възможности за работа в клас.

55-инчовият модел се отличава със завъртане във вертикална позиция. И двата модела устройства са със здрава конструкция и стъкло, имат възможност за регулиране на осветяването и топлината на екрана за защита на очите. Те работят без забавяне – реагират в рамките на 8 милисекунди. Монтажът е бърз с възможност за вграждане плътно до стената (при двата модела) или на подвижна стойка (при 55-инчовия модел). Разполагат с три години гаранция.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.