уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe

Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

Нов клас уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe предлагат качество, стил и достъпност за съвременните офис служители за ултрамодерно преживяване при онлайн общуването

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разкри две нови продуктови серии – уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe, проектирани да посрещат нарастващите нужди на хибридните служители.

уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe

Скорошно проучване показва, че над 89% от работещите от вкъщи възрастни се борят с неподходящи ъгли на камерите, лоша светлина и ограничения на зрителното поле при използване на вградените в лаптопите камери. Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe отговарят на предизвикателствата, които потребителите срещат, докато работят от вкъщи, като същевременно модернизират преживяването при работа и игра. И двете серии продукти улесняват IT мениджърите в задачата да снабдят отдалечените служители с подходящо оборудване и то по устойчив начин.

„Много отдалечени и хибридни служители все още не разполагат с необходимото оборудване и се мъчат с решения още от преди пандемията,” каза Scott Wharton, Генерален директор на Logitech Video Collaboration. „Нашето иновативно поколение от уебкамери Brio и хедсети Zone Vibe отговарят на нуждите на модерните служители, които се нуждаят от качеството, стила и достъпността на бизнес класа. Нови възможности като Show режима на Brio дават възможност на учители, дизайнери и архитекти лесно да презентират физически обекти, записки и скици отдалечено във видео формат.”

Серията уебкамери Brio 500

Създадена за тези, които искат видео и аудио качество от корпоративен клас, възможности за персонализиране и по-ангажиращо преживяване във видеоконференциите Brio 500 представляват нов клас видеокамери, които решават най-често срещаните предизвикателства при видео разговорите. Серията Brio 500 за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

уебкамери Brio 500

Стилният дизайн и модните цветове графитно, бяло и розово дават на индивидуалистите свободата да персонализират своите работни станции, така че да отговарят на личността и вкуса им. Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

Хедсетите Zone Vibe

Новата сертия Logitech Zone Vibe са първите безжични хедсети на пазара, които комбинират представяне от бизнес клас с комфорт, стил и достъпност. Те също са налични в графитно, бяло и розово и са проектирани да осигуряват комфорт през целия ден по време на колаборацията с колеги и връзка с близките. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат само 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

 хедсети Zone Vibe

IT мениджмънт

За IT екипите, които снабдяват служителите в офисите и домовете серията Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom. Logitech Sync интеграцията с Brio 505 позволява на IT администраторите да ъпдейтват фърмуера и да диагностицират проблеми, така че хибридните служители да не спират работа.

Новите уебкамери и хедсети на Logitech помагат на служителите да успяват в съвременната хибридна ера — те са достатъчно професионални за офиса, перфектни за работа от вкъщи и улесняват IT екипите да подпомагат колегите си да работят на най-доброто ниво и да допринасят за доброто на планетата.

Устойчивост

Серията Brio 500 и хедсетите Zone Vibe са сертифицирани като въглеродно неутрални, което означава, че въглеродният отпечатък на продуктите е намален до нула, благодарение на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и неутрализирание на въглеродния диоксид. Пластмасовите части на Brio 500 включват рециклирана пластмаса: 68% за графитната и черната и 54% за бялата и розовата версии. Zone Vibe са изработени с минимум 25%** рециклирана пластмаса.

​И двете продуктови фамилии са пакетирани в хартия, която идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Цени и наличност

Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe 100 ще бъдат налични през септември 2022 г. на logitech.com и при други глобални ритейли. Препоръчителната цена за Brio 500 е 269,99 лв. с ДДС. Препоръчителната цена за Zone Vibe 100 229,99 лв. с ДДС.

За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Blue Microphones, Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI).

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.