Thor 660

Genesis Thor 660 вече се предлага и с Gateron Brown суичове

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи нова версия на своята компактна механична клавиатура Thor 660, която вече се предлага и с кафяви суичове, подходящи не само за гейминг, но и за работа. 

Важна характеристика на новия модел на Genesis Thor 660 е възможността за комуникация с три устройства едновременно. Продуктът може да бъде свързан чрез USB или през Bluetooth. Това позволява удобна и лесна работа с лаптопи, смартфони и компютри, както и светкавично превключване между поддържаното свързано оборудване.

Thor 660

Genesis Thor 660 е чудесен избор за тези, които искат да използват само едно оборудване, например десктоп. Целият комплект е сравнително малък и не заема много място на бюрото. Нещо повече, клавиатурата може да работи в режим на батерия (3000 mAh), което елиминира необходимостта от полагане на кабели през бюрото. Визуалните ефекти, от друга страна, се осигуряват от RGB осветление с PRISMO ефект.

Също като предишния модел с Gateron Red суичове, Thor 660 Gateron Brown идва в компактен 60% размер с 61 клавиша. Свръхбързото време за реакция на Gateron Brown суичовете осигурява невероятна производителност при игри и живот до 50 милиона клика при сила на задействане от 55 г и точка на активация от 2 мм. Новите суичове се характеризират и с по-отчетлив клик, което е особено важно не само за игри, но и за писане.

Обновената версия с Gateron Brown суичове ще се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

За още новини и дискусии, заповядайте в Технологичното общество на България!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.