Сериалите тази седмица 4-10 септември 2017

Септември е! А какво ни очаква този месец? Идва бум на сериалите – дълго очакваните заглавия, които бяха в лятна почивка, а сега се завръщат. Ако от нямане какво друго да правите, сте започнали да следите повечко поредици, този месец ще имате проблем – започвайки от сериалите тази седмица. Миналата седемдневка стартира 3 сезон на Narcos, който приключва в неделя на 10 септември. За сметка на това можем да се насладим на много други шоута.

5 септември

Doctor Foster, Сезон 2

IMDB (7,9/10)

Доктор Фостър е британска драма от Майк Бартлет, която става хит само с 5 серии през първи сезон. Достига 10 милиона зрители. Разказва се за жена на име Джема Фостър, която открива, че мъжът й има любовна връзка след 14 години брак. Тя намира дълъг рус женски косъм на шала на съпруга си Саймън и втори мобилен телефон в неговата кола, с който той се е снимал с 23-годишната Кейт Паркс, дъщеря на местен бизнесмен. Втори сезон започва 2 години след развода на Фостърови. До всички герои от предния сезон биват изпратени пликове с картичка от Саймън и Кейт, на която пише „Ние се върнахме и сме женени“.

6 септември

American Horror Story, Сезон 7

https://www.youtube.com/watch?v=-27J0sR9268

IMDB (8,2/10)

Всички сме свикнали с истории за обикновени семейства. И в това шоу става дума за нормално иделично семейство – Вивиен, Бен и дъщеря им Вайълет. Те си имат проблеми както всички други семейства, но най-голямата им грешка е новото жилище, в което се преместват в Лос Анжелис. То е обитавано от духове с не особено добри намерения, буквално – демонични същества. Ето това разваля семейната идилия. Оказва се, че обитателите преди това са умирали по ужасяващи начини. Седми сезон се върти около политическите избори за президент на САЩ и никак не е маловажно как ще гласуваш.

7 септември

Tin Star, Сезон 1 Нов

IMDB (7,7/10)

Сериалът се развива в отдалечен планински град в Канада, където ще се открива нова нефтена рафинерия. Там законът се сблъсква с тайнствената госпожа Брадшоу, която е замесена в организираната престъпност, проституцията и търговията на наркотици. Началникът на полицията Джим Уърт е жаден за отмъщение след убийството на член на семейството му.

8 септември

One Mississippi, Сезон 2

IMDB (7,0/10)

Историята се завъртява около Тиг, която се завръща в родното си градче след внезапната смърт на любящата си майка. Изправена пред собствените си здравословни проблеми и сложни взаимоотношения, тя решава да се свърже отново с корените си, за да се излекува и да продължи напред. В шоуто са засегнати теми като политика, расизъм, сексизъм, сексуален тормоз на работното място, религия, Гражданската война в САЩ, злоупотребата с деца. В никое друго шоу тези теми не се преплитат така добре.

Това са сериалите тази седмица. Приятно гледане и не забравяйте да споделите впечатленията си!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.