Knightfall - едно от новите заглавия в сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (04-10 декември 2017)

Нова седмица – нов късмет! Кои са сериалите тази седмица, дебютиращи или завръщащи се на малкия екран, ще разберете, ако продължите да четете тази статия. Изкушаващо, нали?

7-ми декември

Happy!, Сезон 1, Нов

IMDB 8,6 /10

Ник Сакс е деградирал пияница, корумпирано бивше ченге, което става наемен убиец. Ник се въвлича в света на безчинни убийства, безразборен секс и предателства. След като една от поръчките му се обърква, неговият живот коренно се променя, благодарение на едно малко, позитивно, въображаемо конче на име Хепи.

Shut Eye, Сезон 2

https://youtu.be/kXTfBiHkfA4

IMDB 7,4/10

Чарли Хавърфорд е измамник, който “може” да предсказва бъдещето. Докато прави поредната си измама, в сеанса му нахлува ядосаното бивше гадже на клиентката му, и го удря по главата. Този удар отклюва у Чарли ясновидски способности и в този миг животът му на човек, който цял живот е мамил хората, се преобръща. Той наистина започва да вижда и да усеща различни истини.

Knightfall, Сезон 1, Нов

IMDB 8.8/10

Орденът на темплиерите е бил най-силното, най-богатото и най-мистериозното военно движение през Средновековието, на което е поверено да пази Свещения Граал – най-ценната реликва на Християнството. Какви злокобни тайни, носещи разруха, са се криели от Ордена? Този сериал ще ни потопи в историята на този легендарен орден и ще ни разкаже всичко – от техните битки на Свещената земя, през сложните им отношения с краля на Франция, до предателството, довело до тяхната гибел. Историята за Ордена на темплиерите никога не е била разказвана изцяло – поне досега!

8-ми декември

Mozart in the Jungle, Сезон 4

IMDB 8,2/10

Mozart in the Jungle е история за секс, наркотици и класическа музика Той ни показва, че това, което се случва зад кулисите на голямата сцена, може да бъде също толкова интригуващо, колкото и действието на сцената.

The Crown, Сезон 2

https://www.youtube.com/watch?v=ME2umFQ_xBA

IMDB 8,7 / 10

The Crown разказва историята, която се крие зад стените на две от най-известните места в света – Бъкингамският дворец и Даунинг стрийт 10. Животът в тези дворци е пълен с интриги, любовни афери и машинации и конспирации, които стоят зад великите събития, оформящи историята на втората половина на 20-ти век. Два замъка, две династии, една корона!

***

На кой от сериалите тази седмица ще дадете шанс? Кой грабна най-много вниманието Ви? Споделете с нас впечатленията си в коментарите. Ако искате да следите и участвате в дискусиите покрай всеки сериал, присъединете се към нашата фейсбук група КиноЗона.

Ако пък календарът Ви по посока сериали е изостанал, можете да видите какво сте изпуснали от миналата седмица.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов