The Little Things – нов филм по Netflix стартира на 29.01.2021 г.

The Little Things по Netflix от 29.01.2021 г. История, „отлежала“ цели 30 години, психо-трилър с НОАР елементи + трима носители на оскар – това е рецептата за задъхващ шеметен филм. The little things  беше представен в края на този месец – 29.01.2021 г. Режисьор е Джон Лий Хенкок. Сценарият е негов, но реализиран чак след 30 г. със сътрудничеството на Уорнър Брос. 

The Little Things – Описание:

  • Формат: Филм
  • Година: 2021 г. 
  • Жанр: Криминален, Драма, Трилър
  • Режисьори: Джон Лий Хенкок
  • Сценаристи: Джон Лий Хенкок
  • Главни актьори: Дензъл Уошингтън, Рами Малек, Джарет Лето
  • Световна премиера: 29 януари 2021 г.
  • IMDB / 6.4
  • Времетраене: 127 минути

Трима носители на Оскар – великолепният Дензъл Уошингтън, чаровният Рами Малек, непроницаемият на моменти Джарет Лето. Чрез героите си и играта си създават главозамайваща смес от емоции, преследване, умствено напрежение, подозрения, игра на нерви, установяване на истината и борба за справедливост.

Режисьорът споделя, че когато е попитан кой иска да изиграе една от ролите на детектива, веднага отговорил: Дензъл Уошингтън. Впечатлен от работата му като актьор, от начина, по който чете сцанария и вниква в ролята. Уошингтън е показал сценария със своите запитвания и бележки и запитвания защо и как една или друга сцена да се изиграе по даден начин. Относно Рами Малек – чудесно сутръдничество с опитния си и гениален колега. Джарет Лето от своя страна накарал режисьора да „настръхне“ докато играе, особено определени сцени.

Психо-трилърът накратко е: „Дики“. Джо Дийкън, героят на Уошингтън е детектив от малък град в Калифорния, който отива по свое разследване в Лос Анджелис.

Там се среща с „Джими“ Джим Бакстър (в ролята Рами Малек), лосанджелиски шериф, който е в разгара на търсене на сериен убиец. Младият шериф е силно впечатлен от по-възрастния си и по-опитен колега и го моли за помощ. Двамата детективи започват разследване и попадат на Албърт Спарма (Джарет Лето). Той е хладнокръвен странен мъж, предизвикателно-надменен, играч, който се превръща в техен главен заподрозян.

Дано сюжетът Ви е грабнал, ние Ви оставяме с трейлъра на филма, но също така ви каним и в нашата официална фейсбук група КиноЗона, където може да намерите още интересна информация за предстоящи филми и сериали. Ако пък искате да видите какво се случва през същия месец в света на киното – можете да го направите с филмите през януари 2021 г.

Трейлър:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Николов

Занимавам се с компютърни технологии от 7 годишен. Уча в училище с профил информатика и информационни, а интересът ми е Game Development. Обичам градивната критика, като много често давам такава.