Начало / Кино и TV / Шейн Блек ни подготвя за предстоящия тийзър на „Хищникът“ към средата на месеца
хищникът

Шейн Блек ни подготвя за предстоящия тийзър на „Хищникът“ към средата на месеца

Мина повече от година, откакто писахме, че снимките на предстоящата четвърта част от поредицата за извънземния ловец вече са започнали. Тогава режисьорът на „Хищникът“ и участник в оригиналния филм с Арнолд Шварценегер Шейн Блек лично ни информира със снимка на участниците. Отново той, но с малко по-мистериозен кадър, намеква, че скоро ще можем да видим и първия тийзър за толкова чакания филм.

Преди няколко месеца на екипа му се наложи да се върне в Канада, за да презаснеме част от сцените (евентуално и да добави нови), което от своя страна доведе до поредното изместване на премиерната дата. За момента тя е 14 септември 2018 година и искрено се надяваме да се запази, защото още едно отлагане ще бъде вече прекалено, а и ще навреди твърде много на самата продукция.

Вижте все пак и самия кадър, който навява силни асоциации с първия “Хищник” на Джон Мактиърнън.

Вече знаем, че новата продукция ще бъде с R рейтинг и няма да е ребуут или римейк, а ще продължава историята на първите два филма. За това свидетелства и участието на Джейк Бюси, който ще играе син на героя на Гари Бюси от втората част.

„Хищникът“ ще проследи съдбата на група хора, които бавно осъзнават, че ловците са сред тях и те трябва да направят непосилното, за да оцелеят. Знаем само, че битката ще се води в градска среда. Всичко останало около сюжета се пази в тайна на този етап.

Самият Шейн Блек е както режисьор на лентата, така и сценарист заедно с Фред Декър, с когото вече са работили заедно по „The Monster Squad“. В ролите ще видим: Оливия Мън, Бойд Холбрук, Треванте Роудс, Джейкъб Тремблей, Стърлинг К. Браун, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и други. Както споменахме по-горе, премиерата е насрочена за 14 септември 2018 година.

Очакваме с нетърпение първия тийзър. Щом бъде пуснат публично, ще се постараем да ви го представим и на вас.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!